Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5e6e1a1ae8b52c207d34cbbd43c74693.jpg

abv asamoah

Şimdiden önlem alınmalı.Alt yapıya 13-15 aralığında Afrikalı çocuklar bulunmalı.Bu sistem daha önce başarılı oldu.Neden devam etmiyorlar anlamıyorum.

Melo, Muslera gibi adamları alan Ünal Aysal

Terim'in aldırdığı adamlar Yiğit Gökoğlan, Dany, güreşci amrabat

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hahaha güleyimde boşa gitmesin.Terim aldırdı muslerayı meloyu brumayı.Hatta bruma ilk sezon iyi oynayamayınca botokslu basındaki pavalı köpeklerine haber yaptırtmıştı Terim zorla aldırdı diye.Hatta botokslu meloyu da almak istemiyordu onu da zorla aldırdı Terim.Sallamasyon iş yapma komik oluyorsun.

Sinan malı hala gitmedi mi şu takımdan?Her maç kadrosunda gördüpümde sinirim tepeme çıkıyo

Hahaha güleyimde boşa gitmesin.Terim aldırdı muslerayı meloyu brumayı.Hatta bruma ilk sezon iyi oynayamayınca botokslu basındaki pavalı köpeklerine haber yaptırtmıştı Terim zorla aldırdı diye.Hatta botokslu meloyu da almak istemiyordu onu da zorla aldırdı Terim.Sallamasyon iş yapma komik oluyorsun.
Şu yazdığın yoruma kahkaha atılır. Bir de sallama filan diyorsun.

Ayrıca iddia ettiğin haberleri göster bir bakalım ilk kez senden duyuyorum

totoşlar tarkan eylül konserinin 1.2.kategorisini tüketmişler.ben bayram tatilinde gitmem zaten.3.hafta yine konser olur.en önden dinlemezsem tadı cıkmıyo.

Son düzenleme:
Şu yazdığın yoruma kahkaha atılır. Bir de sallama filan diyorsun.

Ayrıca iddia ettiğin haberleri göster bir bakalım ilk kez senden duyuyorum

Ayrıca Terim varken yapılan transferleri ve Terim gittikten sonra Botokslunun yaptığı transferlere bakarak kimin hangi transferi yaptığını görebilirsin.Kayak yaparken kendine önerilen hajroviçi almalar.Menajerlerin kasmak için yer aradığı ontiveroyu almalar.Tarık çamdallar olcan adınlar endoğan adililer pandevler dzemaililer beni konuşturmayın yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt