Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.691
- 66.782
- 5.003
ille de asamoah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel öneri ama kiralıkta olsa pahalıya patlar
Hangi enkaz? Hiçbir ekleme yapmadan şampiyon olunmadı mı?Aysal'a botokslu demen dışında katılıyorum ana fikre.Keramet Aysal'da değildi Terim ve onun ekibindeydi elde edilen başarılarda.2014-2015 de bunun ispatı.Aysal'ın ve Prandelli'nin enkazını Terim'in ekibi geldi şampiyon yaptı. (Albayrak-Dürüst ve Hamza.)
2 de 0 cekti. Koyune donmesinmi yaniBir önceki paylasimda Amerika veya Cin'e gidecekti diye bir cümlesi vardi. Bence onun devami bu.
Yani Türkiye'yi degil Cin veya Amerika ya gitseydi Milli takima secilmezdi artik manasinda söylüyor bence.
Not: Ayrica Favre serefsiz degildir, adam gibi adamdir.
Yalnız birşey sorucam Aziz Yıldırım ve yönetiminden 5 kat daha fazla Fiko ve yönetiminden nefret eden sadece ben miyim? Öyle yada böyle fenerle rekabetteyiz. Beşiktaş kendisini üçünçü büyük görebilir ama ben üç büyük kelimesini kabul edemiyorum bile.
İki yıldızlı bir takımla Dört yıldızlı bir takım nasıl aynı deyime sokularak ifade edilebilir ki?
#TRANSFER
Serie A ekiplerinden Cagliari, Fenerbahçe'nin Hollandalı sağ beki Van der Wiel'i kiraladı. (HaberTürk)
abv asamoah
Hangi enkaz? Hiçbir ekleme yapmadan şampiyon olunmadı mı?
Drenthe Feyenoord da yeni ciktiginda ne oynuyordu beBu vdwielin sonu royston drenthe gibi olursa şaşırmam
Ben tam tersini düşünüyorum. Başkan'ın kime inanıp güvendiği önemli önceden Nazif hıyarına güveniyordu halimiz ortada. Şimdi Cenk Ergün'e Tudora güveniyor var süper ötesi hamleler yapıyor.
Bu sene ki hamleleri için konuşuyorum kimsenin söyleyemediğini söyleyim 2017-2018 hamleleri itibariyle
DURSUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ BAŞKAN
Sistem Tudorun oyuncular Tudorun başarı varsa Tudorun Başarı yoksa Tudorun.