Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor bir kez daha negredo'yu reddedip Gomis de ısrar ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum :asd22:

Soyledim yine soyluyorum. Sampiyonlugu sahadaki 11 kazanmaz. 18 kisilik oyuncu grubu kazanir. Yedeklerimiz zayif, sol bek yok, sol acik yok. Boyle gazla 3-4 mac daha gideriz cunku diger pozisyonlarin ortalamanin cok uzerinde. Ancak bazi noktalari acik biraktin mi zaman ilerledikce aciklar ortaya cikmaya baslar.

Acin bakin sikibeli sezonda nasil basladigimizi. O zamanda sol bek degil ama orta saha sikintisi cekiyorduk.

9731c5a3771475f33074111a3f37ee49.jpg

Erman Toroğlu: "'Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 20 yıldır yenemiyor' diyorlar da; adamlar bir beraberlik aldı, şampiyonluk gitti."

abv asamoah

Asamoah'i getirecem diye totem yaptin biliyorum, yalniz herifin basina bir sey gelebilir bu kadar bedduadan sonra. Her mesajin altinda abv :asd22:

Tudor:''2.yarıda oyuncular biraz skordan mutlu olacaklar ki herhalde;biraz oynamayı bıraktılar.Bizim amacımız bütün maçları domine edebilmek

abv asamoah

yalnız az şut cekiyoruz misal belhanda daha şutör bir adamda benim izledigim kadarıyla

Asıl sınavı Antalya karşısında vereceğiz. Ama o maça kadar zamanımız var, iyi çalışmalıyız.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

GOL KRALLIĞI:
Tolga Ciğerci 2
Negredo 0
Soldado 0

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt