Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok abi belli işte adam resmen beklentiye girmeyin diyor, transferi kapatmışız, bir ihtimal sinan giderse yerine hem kanat hemde forvet oynayabilen adam alırız, zatem dursun eksi 10 zarar aklımdaki derken şüphelenmiştim.

Ulan bukadar yenilediniz madem takımı bari heryeri eksiksiz bıraksaydınız, geçen senede transfer dönemi bitene kadar eren her maç gol attı diye forvete gerek yok dedik sonra saç baş yoldurdu. Şimdi aynısının Linnes ve Garry için yapıyoruz. Adam gibi stoper, sol bek ve sol kanat almadıkça şampiyon olamayız burayada yazıyorum!

Asamoah'ta sorun yok arkadaşlar merak etmeyin. @ekinayaz5

abv asamoah

Yalnız Gary de hücüm presi ve takım savunmasına katkı var. Feguli de bu yok. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

Onun yerine öyle bir oyuncu olduğu için böyle oynuyor bunu bir kaç mevkide sağlayabilirsek şampiyon oluruz zaten derdimiz bu olsun bunlar büyük sorunlar değil feguli ile de maçı bir anda koparabilirsin ..

Bernard
Plea
Luan
Badelj
Miranda
Rolan
Hinteregger
Toloi
Younes
Reyes
Santon

Sözleşmesi önümüzdeki yaz sona ereceklerden bazı alabileceğimiz oyuncular. Yani ffp den al sat cezası bile yesek Cenk Ergün bu fırsatları affetmez bence.

Bir de Andreas Pereira var Manu dan noldu o adam wonderkid deniliyordu tutmadı herhalde.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Badelj çok iyi olur.
Miranda ve Bernard'ı da alırsak güzel bir CL kadrosu olur.

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 mactir net bir sekilde 4-3-1-2'ye yakin bir sistemle oynuyoruz

Rodrigues cizgide oynamiyor gezgin forvet olarak oynuyor

Bu sistemde sol aciga yer yok,asamoah bu sistemin adami mesela nokta atisi olur

Kulübeyi düşünelim biraz. 11 kişi ile şampiyon olamayız. Feg gelince Garry kulübeye geçerse eğer, kötü bir durumda oyuna sokabileceğimiz bir adam olur en azından. Ben isimlere de takılmam. Baktık performansı iyi, çıkar 11 oynar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

twitterda spinazzola yazdim. Spi ve keita balde transferi bitti olarak bakıyorlar :)

abv asamoah

Kulübeyi düşünelim biraz. 11 kişi ile şampiyon olamayız. Feg gelince Garry kulübeye geçerse eğer, kötü bir durumda oyuna sokabileceğimiz bir adam olur en azından. Ben isimlere de takılmam. Baktık performansı iyi, çıkar 11 oynar

Bugün Yasin girdi, ilk topta rakibin içinden geçmeye çalıştı. :(

Bu ligde 14-15 futbolcu ile şampiyon olursun.

Cok net belli yani tolga sol ic,ndiaye sag ic,belhanda 10 numara ve Rodrigues ise gezgin forvet olarak oynuyor

Bu sistemde tudor'un sol acik isteyecegini zannetmiyorum

Asamoah'i ister mesela cünkü bu sistem icin nokta atisi bir transfer olur

Bugün Yasin girdi, ilk topta rakibin içinden geçmeye çalıştı. :(

Aynen. Pozisyon çok net aklımda. Hatta, çıkmadan önce Gary'nin çıkması lazım diyordum. Ama Yasin girince doğruyu gördüm. Kesinlikle kulübemiz kötü. Feg bir hazır olsun. Tek derdimiz nasıl oynatacağımız olsun. Güçlü kulübe de lazım. Gary sonradan girip de çok iş yapabilir.

sen o olmayanları boşver recep. kompleks den ölüyorlar GS nin her galibiyetinde :DD
DHnOJ8RXsAAEksF.jpg

Feghouli, Rodrigues'den daha yetenekli tabi ki ama onun kadar çalışkan olması mümkün değil sanırım. Rodrigues 1 saniye durmuyor bütün maç boyunca.

feghoulinin form tutması önemli form tutunca bir oyuncu mac icinde hem kanat hem 2.forvet nasıl oluyormus onu canlı izliyecez

Ah ulan ah solda Emre Çolak olsaydı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada transfer dönemi bizde Avrupa'ya göre daha uzunmus.

Transfer döneminin kapanmasina 19 gün var. Avrupa'da ise 11 gün.

Majör ligler icin transfer kapandiginda bize bir sürü öneri gelir sagdan soldan, elde kalan oyunculardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt