Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerde ve tinercilerde bonservis verecek para kalmadı,tekrardan oyuncu satmaları gerekiyor yanlıs bilmiyorsam

İbrahim seten Twitter da vidaya hem biz hem fener talip bakalım hangisi alacak diye az önce tweet atmış bu vidayı çok önceden bitirmeliydik şimdi ancak fiyatı yükselir

Aslolan Galatasaray'dır

Fenerbahçe Vidaya Kjaere verdiği parayı bile verir,bize nazaran çok daha fazla ihtiyaçları olduğu için ama Tudor etkenide var bizim lehimize

Asamoah-Welliton süper olacak yaw kadro açısından,Arenada sıkışan bir maçta Gomis-Welliton çift forvet Feghouli-Belhanda kanatlarda süper olur

Ancak ben bu ibrahim setene inanmıyorum kendisi algı yapan birisi malum alzheimer olayı yine algı yapıyor gibime geldi

Aslolan Galatasaray'dır

Asamoah sol bekte oynar orta sahayı ve sol kanadı yedekler yani Garry Tolga ve Linnesin oynadığı yerlerin hepsinde oynayabilir bunlar arasında hangisi vasatsa onu çıkarır Asamoahı oraya koyarsın çok önemli transfer

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tottenham'dan Trabzonspor'a: "Moussa Sissoko'yu transfer sezonu bitene kadar satamazsak, istediğiniz şartlarda size kiralayacağız." (Akşam)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kahvaltiya gercekten inmediyse sorun buyuk, hem de kaptan, takimin ahengini bozmadan caresine bakilmasi gerekir
Bu isler boyledir, ilerleyen haftalarsa misal Feghouli gelecek Garry yedek kalacak baslar onu islemeye, Asamoah gelir Linnes ya da Tolga falan yedek kalir baslar onlari da islemeye, iste sen hakediyordun bak nasil kesti aninda o kadar ozveri gosterdin deydi mi falan, 2 kotu pas atarsin taraftar asar seni bak ben sampiyonluklar kazandirdim bana ne yapiyorlar falan
Sonra 1-2 kotu sonucta cetecilik baslar tekrar
Yillarca boyle somurduler Galatasaray'i
Ben artik tam profesyonel, parasini alan karsiliginda da kendi degil takim icin oynayan oyuncular gormek istiyorum
Linnes ve garry yedek kalmayı sorun etmez bence hem iyi hamle oyuncuları bence

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugun yarın son dklar düşer asamoahla ilgili.spinazzola dönmek üzere.

Satın şu carole ve sinani yeter la

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt