Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasri Antalya'ya yatmaya gitmiştir bence. Yoksa orayı tercih etmesinin başka bir açıklaması olamaz. Kemer, Belek disko dolu, bakar keyfine reis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eto markasıyla vizyon yaptılar ama bu bir Anadolu takımının sonuda olabilir bence çok büyük riskler barındırıyor.

Serhat uluerenin bugünkü yazısının son paragrafı özellikle son cümleye dikkat nazifoğlunun prim olayı serhat bunu daha önce de söylemişti nedense nazifoğlu dava açamadı.
"Gelelim hafta içi yaşanan Divan Kurulu skandalına. Zamanında Dursun Özbek Başkan’ı çok uyarmıştım futboldan sıfır anlayan Levent Nazifoğlu konusunda. Sanki Cavanda’yı, Nigel de Jong’u, Josue’yi, 1 dakika bile oynamayan Sigthorsson’u ben transfer ettim. Tüm bu fiyasko transferleri yapan Nazifoğlu utanmadan şimdi hesap soruyor. 5 aydır nerdeydin, tık yok. Tek amacı yeniden gündeme gelmek ama bu defa tam rezil oldu. Hâlâ yaptığı abuk subuk transferden aldığı iddia edilen primlerin cevabını veremiyor."

Aslolan Galatasaray'dır

Şu yatmaya gelmiştir tezini de rafa kaldırsak artık.

Nasri Antalya'yı şampiyon yapmaz ama düzenli oynarsa stada seyirci çeker, daha keyifli bir takım yapabilir Antalya'yı.

Bu sezon önemli bir transfer dönemi gerçekleştiriyoruz.
Sezonu başarı ile tamamlayıp şampiyon olduğumuz takdirde budama işlemi tam olarak tamamlanacaktır.
Gerek yerli, gerek yabancı hamleler ile neredeyse hiç işe yaramaz futbolcu barındırmamış olacağız.
Ve oluşacak futbolcu grubumuz avrupa sahnesinde de mücadele edeceği için talipleri olan, rekabet olarak düzgün, karakterli sporcularımız olacak.

Bu takıma sağlam bir defans oyuncusu da lazım gibi.

Malatya maçının özetlerine baktım da, bizim için zor olacak. Sportif açıdan değil, yenmesine yeneriz ama adamlar resmen kasap ve sakatlamaya yönelik hareketler yapıyorlar, bizde ki hızlı oyuncular da çok etkilenebilir bu tip hareketlerden. 2-3 sakat vermesek bari :38573:

Kaliteli futbolcular bu lige kaliteyi getirecek. Antalya, Trabzon ve Konya'nın 1 adım önüne geçti mesela Nasri hamlesi ile.

Antalyaya bisey olmaz, sadece turizm girdisi 3-4 milyar dolar oranin. Giderse baskan gider, bisey olmaz yani.

Asamoah aciklansinda bugun keyfe devammm :-)

aynen serdar ile zor olacak gibi.
baskı altında resmen dağıtıyor serdar.

Zaten yakın bir zamanda sakatlanır büyük ihtimal. Adam nerde nasıl topa çıkacağını bile bilmyorum az kalsın takım arkadaşına çarpıp yine sakatlanıyordu dünkü maçta. O yüzden bunlara güvenip sezona başlamak büyük risk.

Asamoah da gelirse takım %90 tamamdır olursa bi de kiralık stoper+forvet gelebilir belki.Takımın geri kalan ufak tefek eksiklerini de insallah seneye şampiyonlar ligine giderken tamamlarız

Bizim bu sene transferde rahat davranıp, maliyetli oyuncuları almamızın sebebi muhtemelen bu sezon içerisinde UEFA ile yapaağımız ve önümüzdeki dönemi kapsayacak olan fair play anlaşması. Tahminim bizim de sattığımız kadar oyuncu alacağımız bir anlaşma olacak. Bu nedenle yönetimin kalan bir kaç eksik bölgeyi de bu transfer döneminde kapatacağını düşünüyorum.

Bu seneki en büyük sıkıntımız yedek külübesinin yetersiz olması. Takım ortalama 60 dakika müthiş mücadele ediyor ama tüm maçlarda bu kadar uzun süre aynı tempo da oynayamayacaktır. İşte temponun düşütüğü zamanlarda oyunu yavaşlatacak takımın nefes almasını sağlayacak hamleleri yapmakta zorlanacağız. Tudor sürekli hucüm oynatmayı düşünen birisi ama yeri geldiğinde oyunu soğutma rakibin direncini kırmak içinde farklı stratejiler üretmek gerekiyor. Mesela takım yorulunca ve rakip biraz daha fazla gelmeye başlayınca Ndiaye gibi hırslı oyuncular kolay kart yemeye başlıyor işte bu zamanlarda Tudor'un hamle yapması gerekiyor.

Kadıköy'de kazanamamızın sebebi daha 2. haftadan ilk deplasman maçını iyi oynayıp kazanmışken hemen 26. haftadaki maçın hesaplarını yapacak kadar takıntılı olmak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt