Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pendik Gsstore'den şimdi geldim. Oğlumla bana tröst aldım. Çalışan arkadaşa sordum asamoah ne olur diye bu hafta gelir ağbi dedi. Stoper alacaz gibi duruyor dedi ve siondan konate ile anlaştık kulübü ile pazarlık halindeyiz dedi. Satışlar baya artmış Gsstore'de

????GALATASARAY????

Sneijder giderken üzüldük çok abarttık lakin Size bir soru.

Teknik direktör siz olsanız Sneijder i şu takıma kadroya alırmıydınız ?
Şu an oynamaya çalıştığımız ve rakiplere korku veren oyun içerisinde podolski, Sneijder, selçuk gibi statik adamların işi yok bence. Sneijder yıldızdır çok iyi oyuncudur ama tüm mac basan rakibi boğan bir takım istiyorsaniz olmaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene oynadığımız futbolu hatırlıyorumda :red: 1-0 öne geçip kendi sahamızda top çevirirdik tek gol umudumuz bruma adam geçicek öyle olcak falan :red:

Umarım biziim eskiler biraz olsun ders almıştır takımdaki hırsı görünce kulübede oturmak onlarada zor geliyodur emin ol. Tolga ciğerci geçen sene şut atmasın diye dua ederken 2 maç 2 gol yaptı aslında takımda daha kazanacagımız oyuncular var ama işte kendilerine bağlı

Bizim oyuncularda çok ders alacak kafa yapısı yok ama hadi bakalım neler olacak. Çünkü onlar için önemli olan aldıkları para gerisini de çok taktıklarını düşünmüyorum zaten bir çoğunun yaşı ilerlemiş kazanacakları başarıları da kazanmışlar o yüzden bunlar zamanla kurtulmak en iyisi.

Pendik Gsstore'den şimdi geldim. Oğlumla bana tröst aldım. Çalışan arkadaşa sordum asamoah ne olur diye bu hafta gelir ağbi dedi. Stoper alacaz gibi duruyor dedi ve siondan konate ile anlaştık kulübü ile pazarlık halindeyiz dedi. Satışlar baya artmış Gsstore'de

GALATASARAY
İyi sallamış, konate fransa ligine transfer oldu. Diğer bilgiler de çöp yani

Bizim oyuncularda çok ders alacak kafa yapısı yok ama hadi bakalım neler olacak. Çünkü onlar için önemli olan aldıkları para gerisini de çok taktıklarını düşünmüyorum zaten bir çoğunun yaşı ilerlemiş kazanacakları başarıları da kazanmışlar o yüzden bunlar zamanla kurtulmak en iyisi.

Eşek sinanla yasin biraz kendilerini futbola verseler yetenekleri var ama beceriksizler türk egosunu atmaları lazım önce

????GALATASARAY????
Store çalışanından transfer duyumu almak nedir abi :D

Alnitak Alnilam Mintaka

������������������������GALATASARAY������������������������

Konate, Amiens'e transfer oldu

Bilmiyorum ilk defa bilgi verdim. Söylediğini yazdım renktaş. Artık doğrumu yalanmı siz daha iyi bilirsiniz

GALATASARAY
Yani konate ile ilgilendik bir dönem ancak su an fransa ligine gitti geçen hafta. Stoper transferi tahminimce olmaz. Asamoah bu hafta netleşir çünkü transfer bitiyor avrupada umarim alırız, tam ihtiyacımız olan adam.

������������������������GALATASARAY������������������������
Berberden duyum alıyoruz, store çalışanından duyum alıyoruz. Bu sene enteresan bir transfer dönemi oldu. :D

????GALATASARAY????

Seninle jb geçmiş heralde

Net soyliyim Belhandayi yedek oturtur Sneijderi 11 e koyardim.

Belhanda forvet arkasi olarak gol tehdidi cok dusuk.

Sneijder hem sut tehdidi korkunc olan ve asist krali.

sneıjder'in şutları da enerjisi de bitmişti bir iki çerezlik maçta asist kastı sonra yokları oynadı. nice maçında sahaya çıktı izlemediysen özetlere falan bak adı bile geçmiyor gerçi bizdeki son dönemleri zaten her şeyi gösteriyor. belhanda şu haliyle sneıjder'i top diye oynar.

sneıjder'in şutları da enerjisi de bitmişti bir iki çerezlik maçta asist kastı sonra yokları oynadı. nice maçında sahaya çıktı izlemediysen özetlere falan bak adı bile geçmiyor gerçi bizdeki son dönemleri zaten her şeyi gösteriyor. belhanda şu haliyle sneıjder'i top diye oynar.

Fatih kardeş, topcunun kralını 3 sene o vasatlar arasında oynat, aklını yitirir, mesleğinden vazgeçerdi. Sneijder iyi dayandı.

Sneijder giderken üzüldük çok abarttık lakin Size bir soru.

Teknik direktör siz olsanız Sneijder i şu takıma kadroya alırmıydınız ?

Hocam ben de Sneijder 'in gitmesini istemeyenlerdendim ancak şuan oynadığımız sistemde (uzun yıllardır herhangi bir sistemimiz yoktu onu da söylemek lazım) Sneijder 'in oynaması demek rakibe baskı yapmayacağı ve boş adam kalacağı için presten rahatlıkla kurtulmalarına yol açar yani zinciri kırar. Şu halde bile 2-3 defa özellikle Linnes baskıya biraz geç kaldığında boşta kalan adamla Osmanlı 'nın presi kırdığını gördük. Birde karşındaki rakibi CL seviyesinde bir rakip olarak düşün, sistemi devam ettirmemizin imkanı yok. ama Belhanda bunu yapabilen bir 10 numara oyuncu. Bireysel olarak dersen Sneijder derim ama bu sistemde açık ara Belhanda

Joel Campbell bu azman kadro için perfect bir transfer olacaktır zeşke düşünsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt