Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20914694_1903040246689035_166093707992893951_n.jpg
Tam bir şopar yav bu.

Mesajları okuyorum da Terim sesleri kesilmiş, Tudoru öven mesajlar, takım teknik taktik mesajları çoğalmış.

Zamanında 3 kişiyi geçmiyordu Tudor'a destek veren 5 maç bekleyelim dedik diye aforoz eden. Hakaret edenler, ve o hakaret dolu mesajı beğenen SÖZDE MODARATÖRLER!

Adminlik yapacaksanız fanlığı bırakıp adaletli olacaksınız! Sevdiğiniz insanı eleştiriyor diye hakaret edene ceza vermek yerine mesajını beğenmiceksiniz. Dimi Melih Bey!!!

Yok öyle keyfini sürmek bu takımın oyun zevkinin! Tabiki Galatasaray taraftarı olarak bu kalitenin zevkini sürmek sizin de hakkınız.

AMA ÖNCE BİR ÖZÜR BORCUNUZ VAR BENDEN DEĞİL TAKIMDAN VE TUDORDAN!

DiMarzio, Spinazzola ile ilgili bir haber girdi. İtalyanca bilen arkadaşlar bir el atsa...

O şampiyon olduğumuz sene türk futbol tarihinin en kalitesiz sezonunu izliyorduk Fatih. 5 yabancı oynayabiliyordu. Hayatımda öyle zevksiz vasat maçlar izlemedim. Sonlara doğru heyecanlı geçti.

Fernandoyu Selçuk, Yasin, Umut, Semih, Sabriyle beraber oynat, eminim bir farkı kalmaz. Hep dediğim gibi, takım oyunu bu. Ne yapacak Fernando tek başına?! Örnek Barcelona ve Messi. Adamların temel bölgelerde sıkıntıları var ve bu yüzden Messi gibi oyuncular ön plana cıkamıyor eskisi gibi. Messi bitmedi, takım eksik.

messi bitmedi ama sneıjder maalesef bitti.

Neyse herşey güzel gidiyorken limon sıkmaya gerek yok. Teknik taktik kalite tamam sırada bütün Galatasaray ailesi olarak şampiyonluğa kenetlenmeye kaldı. Gerçekten o günlerde bana yaptıklarınız inanılmaz kırıcı ve sinir bozucuydu. Ben herşeyi kenara bırakıyorum. Ama siz de insanları yok etmeye çalışmadan ne demek istediğini bir anlamaya çalışın.

Kaldı ki haksız da olabilir, ama sonuçta bir Galatasaray taraftarı kendince Galatasaray'ı için bir fikir belirtiyor. Sırf bu yüzden bile anlayışlı olmak gerekirdi. Sağlık olsun.

Şuan hala hepimiz istim üzerindeyiz. Acaba tesadüf müdyü? Deplasmanda böyle oynayabilir mi? Derbilerde ne yapar? O kadar kötü dönemlerden geçtik ki, hala üzerimizden o dönemlerin etkisi atamıyoruz.

Ama son olağanüstü divan kurulu gösteriyor ki, Galatasarayın başına geçmeyi bekleyen nice felaket var. Dursun'u bu sene sonuna kadar destekliyorum. Adnan'ı yan adnan yaktı. Aysal'ı yanındaki adamlar yaktı. Dursunu yakan Nazif Dursun düzgün hamleler yapınca hakaret etti.

Dursun'un yanında doğru insanlar var ve doğru işler yapıyorlar. Bu hamleleri yaptığı sürece ben desteklerim. Geçmişi kenara bırakırım.

Asamoah ve stoper şampiyonluk demek açık ve net olarak. Tamam diğer takımların da çok iyi oyuncuları var ancak bahsettiğim oyuncular gelirse her bölgede bu kadar iyi oyuncusu olan takım yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesajları okuyorum da Terim sesleri kesilmiş, Tudoru öven mesajlar, takım teknik taktik mesajları çoğalmış.

Zamanında 3 kişiyi geçmiyordu Tudor'a destek veren 5 maç bekleyelim dedik diye aforoz eden. Hakaret edenler, ve o hakaret dolu mesajı beğenen SÖZDE MODARATÖRLER!

Adminlik yapacaksanız fanlığı bırakıp adaletli olacaksınız! Sevdiğiniz insanı eleştiriyor diye hakaret edene ceza vermek yerine mesajını beğenmiceksiniz. Dimi Melih Bey!!!

Yok öyle keyfini sürmek bu takımın oyun zevkinin! Tabiki Galatasaray taraftarı olarak bu kalitenin zevkini sürmek sizin de hakkınız.

AMA ÖNCE BİR ÖZÜR BORCUNUZ VAR BENDEN DEĞİL TAKIMDAN VE TUDORDAN!

Çok fazla ciddiye alıyorsun forum dünyasını galiba. Millet bugün A der yarın B diye bilir. Kimse burada mourinho değil ki o bile fikir değiştire bilir duruma göre.
Üstelik henüz 2 maç geçmiş dur hele.

Denayer ne alemde acaba kiralayacaklarsa alabiliriz hala

Denayer'i çok seviyorum, hava limanında gece boyu bekleyişi ona bir ömür sempati duymama yeter ama o seneden sonra gelişim gösteremediyse malesef Serdar Aziz'den ekstrası yok. Ben kadroyu zorlayacak adam değil direk cuk diye oturacak adam transfer etme taraftarıyım. Defans gelecekse Serdar Aziz kesin olarak gönül rahatlığıyla kendisinin bile yedek kalmayı hakettiği bir oyuncu transfer edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt