Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her ne kadar elestirsek de fernando-ndiaye-belhanda ligin üzerinde, birbirini iyi tamamlayan ve uyumlu bir 3lüydü

bence böyle bir 3lü bulmak zor olacak

Geceki muhabbetten birkaç kişi ceza almış sanırım. Malum şahıs onların toplamından daha fazla haketmiş olduğu halde ona ceza yok. Bunu nasıl izah edeceksin peki?...

''Torpilli'' tabiri zayıf kalmış. ''Yönetimin üzerinde'' demek daha doğru olacaktır; forumun kurucusu-sahibi yahut onlardan birinin şımarık veledi midir nedir?...
nasıl ceza yok yaw bilip bilmeden yorum yapmayın adam cezalı

------------------------MUSLERA-----------------------
LINNES---LUYINDAMA---MARCAO---NAGATOMO
--------------------SERI---BANEGA---------------------
----EMRE MOR------FEGHOULI--------ONYEKURU---
------------------------XXXXX-------------------------

--------------------ISMAIL------------------------
ŞENER-----AHMET-----OZORNWAFOR----EMRE
---------------DONK---SELCUK------------------
---JIMMY----------ARDA----------ADEM-------
--------------MITROGLU / BABEL---------------

Hem ortak noktamız belli, yok şu duyum vermiş yok salliyormus. Bı isim çıktığında tvlerde,sosyal medyada,gazetelerde ne oldu ne bitiyor diye takip ediyor herkes. O kişi ile ilgili sorun varsa raporla ya da engelle.
Kim olursa olsun ayrıca, yıllardır buradayım saçma sapan, etkiliyeci, esprili, ciddi yorum yapan çok insan gördüm. Fikir tartışmasına çok girdim FT,Arda,dursun,taraftar,kanal,transfer nedeni ile bende ama kişisel hakaretlere gerek duymadım öyle nokta geldiysemde en basit engellemek. Admine herşeye bırakmaya gerek yok, genel bir sorun varsa dillendirilen onlarda kendi içinde çözüm bulurlar, bizim hoşumuza gitse de gitmese de diye düşünüyorum.

#ÖZELL

Yönetim Cuellar ile yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç aldı. Cuellar ile prensip anlaşmasına varıldı. Kulübü ile bonservis pazarlıkları devam ediyor. Çok ciddi söylüyoruz olursa müthiş bir scout transferi daha olur.

Transfer Gündemi Galatasaray

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cuellaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

her ne kadar elestirsek de fernando-ndiaye-belhanda ligin üzerinde, birbirini iyi tamamlayan ve uyumlu bir 3lüydü

bence böyle bir 3lü bulmak zor olacak
Doğru ama artık yeterli değildi bu u canlı gördük deplasmanlarda resmen bombostu ortasaha hoc Selçuk Donk filan formül aradı
Ndiaye pas oyununda coknyetersiz
Fernando sakatlıklar vs derken fiziği ne durumdaydi malum
Faslı için cümle israf etmek istemiyorum

Rodrigues ve Ndiaye iyi topcular ama fb'de ayni etkiyi birakmayacaklar.

Kruse'den beklentileri yüksek ama bence beklentileri karsilayamayacak cünkü bunlar kruse'yi 10 numara zannediyor ama bu adam oyun lider veya oyun akli degil.

Her iddiasina varim, ilk 5-6 hafta yaptiklari 11 ile sonraki haftalardaki 11'leri farkli olacak. Ya muric ya da kruse yedek kalacak muhtemelen ve homurdanmalar baslayacak :)

50908

nasıl ceza yok yaw bilip bilmeden yorum yapmayın adam cezalı
Tamam iste ciksin adminimiz desinki su adam bunu yapti 3 gun verdik bu adam bunu yapti 5 gun verdik su kisi bunu defalarca yaptigi icin 3 ay verdik desin bizde diyelimki helal olsun adaleti dagitmislar iki gun sonra o benhun denen onursal uya yine gelip ortaligi karisiltirirsa bu sefer bir kisiyle kalmaz cok kisi onun hakkindan gelir ben engelini kaldirdim bekliyorum gelsinde

bir ariza cikarsin diye benim gibi dusunen bir cok kisi vardir bakalim ozaman adminler yine bizemi ceza yagdiracak nasil onlem alacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt