Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Bu takım sadece 25 gün sonra sezonun ilk resmi maçına çıkacak bundan haberi var mı acaba transfer için zaman çok diyenlerin ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aceleye gerek yokmuş hasan şaş öyle diyor daha 2 ay varmışBu takım sadece 25 gün sonra sezonun ilk resmi maçına çıkacak bundan haberi var mı acaba transfer için zaman çok diyenlerin ...
nasıl ceza yok yaw bilip bilmeden yorum yapmayın adam cezalıGeceki muhabbetten birkaç kişi ceza almış sanırım. Malum şahıs onların toplamından daha fazla haketmiş olduğu halde ona ceza yok. Bunu nasıl izah edeceksin peki?...
''Torpilli'' tabiri zayıf kalmış. ''Yönetimin üzerinde'' demek daha doğru olacaktır; forumun kurucusu-sahibi yahut onlardan birinin şımarık veledi midir nedir?...
Delph zu Everton. Bonservis: 8.5m pound
Jem Karacan HOAntrenman temposunu da düşünmek lazım.
Doğru ama artık yeterli değildi bu u canlı gördük deplasmanlarda resmen bombostu ortasaha hoc Selçuk Donk filan formül aradıher ne kadar elestirsek de fernando-ndiaye-belhanda ligin üzerinde, birbirini iyi tamamlayan ve uyumlu bir 3lüydü
bence böyle bir 3lü bulmak zor olacak
Tamam iste ciksin adminimiz desinki su adam bunu yapti 3 gun verdik bu adam bunu yapti 5 gun verdik su kisi bunu defalarca yaptigi icin 3 ay verdik desin bizde diyelimki helal olsun adaleti dagitmislar iki gun sonra o benhun denen onursal uya yine gelip ortaligi karisiltirirsa bu sefer bir kisiyle kalmaz cok kisi onun hakkindan gelir ben engelini kaldirdim bekliyorum gelsindenasıl ceza yok yaw bilip bilmeden yorum yapmayın adam cezalı