Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.530
- 11.508
- 1.473
Diagne gitmeden futbolcu filan alamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi son 3 cezamı(konudan atılma dahil) ve gün sayılarını incelersen anlarsın![]()
![]()
cezalar için ayrı forum açılsın burada tartışılmasın. ceza verildiğinde en azından ceza alana bilgi verilsin. burada da transfer tartışılsın.
ben görmedim son seferdeCeza alan zaten sebebini görüyor daha nasıl bilgi vericezki
Şimdi merak ettiğim husus şu. "Recep Abi benim gündemi değiştirmemi istediği için Banega'yı yalanlamamı söyledi." deyip dün akşam "Ben zaten en baştan beri Banega olmayacak demiştim." diyen kişi için bunca üyenin gerilmesi ne kadar makul?
Tek mevzu "duyum" ise aynı duyumları ben de verebilirim size?
Yeni duyumcumuz beyler. Hayırlı olsun.Şimdi merak ettiğim husus şu. "Recep Abi benim gündemi değiştirmemi istediği için Banega'yı yalanlamamı söyledi." deyip dün akşam "Ben zaten en baştan beri Banega olmayacak demiştim." diyen kişi için bunca üyenin gerilmesi ne kadar makul?
Manyak sorunlu bi tip ondandır yoksa yetenek olarak söylenecek bişey yokCuellar'i isteyen insanlar Quintero ile neden ilgilenmez yav kafayi yicem.
Adam'in belli ki avrupa'da hic piyasasi yok. Biraz para versen kosa kosa gelir.
Mensah, Türüc vs.'den cok daha iyi bir topcu.
Alin artik su adami!!!
ne demiştinZamanında bir laf ettim. Ve lafımın arkasındayım. O nedenle silin beni diye başvurdum. Umarım gerçekleşir. Son yorumum bu olacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her zaman olmuyor o iş. Bazen neden filan görülmüyor.Ceza alan zaten sebebini görüyor daha nasıl bilgi vericezki
Mesajini hatirliyorum, foruma girdigin icinde sasirdim o dediklerin hala duruyor.Zamanında bir laf ettim. Ve lafımın arkasındayım. O nedenle silin beni diye başvurdum. Umarım gerçekleşir. Son yorumum bu olacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi merak ettiğim husus şu. "Recep Abi benim gündemi değiştirmemi istediği için Banega'yı yalanlamamı söyledi." deyip dün akşam "Ben zaten en baştan beri Banega olmayacak demiştim." diyen kişi için bunca üyenin gerilmesi ne kadar makul?