Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abdurrahim-albayrak-bir-takim-sampiyon-yapilacaksa-cikip-acik-acik-ilan-etsinler-1117505818277089281.webp

Leibzig maçı ilk 11:İsmail-Mariano-Ozornwafor-Marcao-Nagatomo-Selçuk-Donk-Linnes-Jimmy-Babel-Mitroglou

Abi son 3 cezamı(konudan atılma dahil) ve gün sayılarını incelersen anlarsın :rolleyes: :rolleyes:

Biliyorum senin son aldığın mycyi gördüm. Ama onu hiçbir yönetici vermedi sistem verdi :D daha önce duyurdum zaten kaç kez. Belli bir uyarı puanına ulaşınca otomatik atıyor sistem. Senin son aldığın mycde de ben özellikle baktım sadece uyarı verilmiş ama uyarı sınırını çok aştın diye sistem seni kendi atmış.

cezalar için ayrı forum açılsın burada tartışılmasın. ceza verildiğinde en azından ceza alana bilgi verilsin. burada da transfer tartışılsın.

Ya şu mod,admin üye ceza muhabbetini uzatmasiniz. Aylarca veya senelerdir buralarda olanların kırmaya gerek yok. Zaten transfer sezonu bitimi istenilen düzeyde bişey olmazsa katliam olur.

Sakin olun

Şimdi merak ettiğim husus şu. "Recep Abi benim gündemi değiştirmemi istediği için Banega'yı yalanlamamı söyledi." deyip dün akşam "Ben zaten en baştan beri Banega olmayacak demiştim." diyen kişi için bunca üyenin gerilmesi ne kadar makul?

Tek mevzu "duyum" ise aynı duyumları ben de verebilirim size?

Seri geliyor mu knk

Şimdi merak ettiğim husus şu. "Recep Abi benim gündemi değiştirmemi istediği için Banega'yı yalanlamamı söyledi." deyip dün akşam "Ben zaten en baştan beri Banega olmayacak demiştim." diyen kişi için bunca üyenin gerilmesi ne kadar makul?

Yeni duyumcumuz beyler. Hayırlı olsun.

Ortasahaya kimleri alacağız abi?

Cuellar'i isteyen insanlar Quintero ile neden ilgilenmez yav kafayi yicem.

Adam'in belli ki avrupa'da hic piyasasi yok. Biraz para versen kosa kosa gelir.

Mensah, Türüc vs.'den cok daha iyi bir topcu.

Alin artik su adami!!!
Manyak sorunlu bi tip ondandır yoksa yetenek olarak söylenecek bişey yok

Zamanında bir laf ettim. Ve lafımın arkasındayım. O nedenle silin beni diye başvurdum. Umarım gerçekleşir. Son yorumum bu olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mesajini hatirliyorum, foruma girdigin icinde sasirdim o dediklerin hala duruyor.

Uyelik silme diye birsey yoktur forumda. Eger gercekten burada olmak istemiyorsan forumdan cikis yaparsin baska bir secenek yoktur.

Hala anlamamakta direniyorsunuz. Bu yüzden gerilmedi insanlar. Onursal üyenin tüm foruma karşı olan tavrına gerildi. Benhun o tavrı sergilemese. Bu mesaj yüzünden özgür linç yicekti zaten

Ne alaksi var arkadasim biz ozgur icin yapmiyoruz kime yapilsa ayni tepkiyi veririz mevzu duyumda degil insanlik once yonetim olarak kime ne ceza verildi onu aciklayin sonra bu konu hakkinda konusulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt