Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[Haber görseli]

Mehmet topal nasıl galatasaray da fenerbahcede valenciada oynamış bir adam diye düşünerken millet bide rezil halini istiyor adam baştan aşağı şans olarak doğmuş adının bilinmesi bile mucize

Topal'ın gelmesi çok iyi olur . Elimizdeki stoper alternatiflerini düşününce Topal hepsinden iyi stoper oynar . 6 numara oynayabilecek Donk var bazen çok iyi bazen çok vurdum duymaz . Topal yerli iyi bir alternatif olur 11 için de sırıtmaz 2 senelik 1,5 altına bir sözleşme çok iyi gider diye düşünüyorum .

Real betis bile 30 milyonluk transfer yapıyor. Bu iş bizim açımızdan çok kötü yere gidiyor.

Topal'ın gelmesi çok iyi olur . Elimizdeki stoper alternatiflerini düşününce Topal hepsinden iyi stoper oynar . 6 numara oynayabilecek Donk var bazen çok iyi bazen çok vurdum duymaz . Topal yerli iyi bir alternatif olur 11 için de sırıtmaz 2 senelik 1,5 altına bir sözleşme çok iyi gider diye düşünüyorum .

•2 senelik sözleşme ha?
•Stoperde hepsinden iyi oynar ha?
•11 icin sırıtmaz ha?

Kuşların yuhaladığı adamı bırak topçu diye almayı, çöpçü diye çöp toplatmam klüpte. Ha bu arada yanina Alper Potuk da alalım o da sırıtmaz galiba ha ne dersin?

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Mehmet topal gibi fenerbahce loserligi tatmis bir serefsizi kimse istemez.

Cok isteseydi Valencia'dan sonra bize gelirdi.

Bizim taraftarin cogu beyinsjz hareket ve kendi kulubunu kucuk dusurecek hamleler pesinde kosuyor.

Arda topal gibi salaklari istiyen gitsin feneri tutsun

Katiliyorum sana renktas

Yine ayni sekilde Imparator Fatih Terim’e hakaret edenler kucuk dusurucu ifadeler kullananlar da gitsin feneri tutsun bence

Banega gelmiyorsa gelsin. Beyin beyin beyin.
Haydi bakalım Manuel Fernandes. Hem bonservissiz hem kaliteli hemde ligi biliyor.Ayrıca Valencia ve Lokomotiv Moskovada Şampiyonlar Ligi ve Uefa Avrupa Ligi tecrübesi var. Güzel olur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray, Fulham'dan Seri'nin kiralanması için İngiliz kulübüne kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro teklif edildi. (@AliNaciKucuk)

Galatasaray, Fulham'dan Seri'nin kiralanması için İngiliz kulübüne kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro teklif edildi. (@AliNaciKucuk)

Yapma bunu kuşları kızdırma renktas

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt