Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Hoca çok net bir şeye kızmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değiliz? 3.8 Luyindama 300bin Ozornwafor
Legia Varşova'nın yeni transferi Arvydas Novikovas [28]: "Eğer daha çok para kazanmak isteseydim Türkiye'ye giderdim. Ama ben parayı değil başarı kazanmayı seçtim. Boğaza istediğim zaman geçebilirim. Çünkü orada kimse kaç yaşında olduğunu önemsemiyor."
Allah'ın lümpeniLegia Varşova'nın yeni transferi Arvydas Novikovas [28]: "Eğer daha çok para kazanmak isteseydim Türkiye'ye giderdim. Ama ben parayı değil başarı kazanmayı seçtim. Boğaza istediğim zaman geçebilirim. Çünkü orada kimse kaç yaşında olduğunu önemsemiyor."
![]()
Hoca kendi ağzıyla dedi, o her yer kruse un yıllığını 2-2,5 diyor.Luyindama 5 diye geçiyor her yerde
benim bir hayalim var
Hoca kendi ağzıyla dedi, o her yer kruse un yıllığını 2-2,5 diyor.
sanki siz bilirsinizNasil bartali ile calismaya basladi ise hoca apoyu da uzaklastirmali transferden. Belki hayır diyemiyor bilemem ama net olan bu
Yapacağınız işi s...yim diyor.
şampiyonluk bonusu Diagne de olduğu gibi.Onunkini de 2-3m yükselttiler şampiyonluktan sonra.Kap gelince öğreniriz Transfermarkt'da 5 girdi o yüzden doğru olabilir gibi