Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legia Varşova'nın yeni transferi Arvydas Novikovas [28]: "Eğer daha çok para kazanmak isteseydim Türkiye'ye giderdim. Ama ben parayı değil başarı kazanmayı seçtim. Boğaza istediğim zaman geçebilirim. Çünkü orada kimse kaç yaşında olduğunu önemsemiyor."

DxVaOAmVAAE3efe.jpg

Legia Varşova'nın yeni transferi Arvydas Novikovas [28]: "Eğer daha çok para kazanmak isteseydim Türkiye'ye giderdim. Ama ben parayı değil başarı kazanmayı seçtim. Boğaza istediğim zaman geçebilirim. Çünkü orada kimse kaç yaşında olduğunu önemsemiyor."

sPx5YxxG
Allah'ın lümpeni

Şurada hep bir ağızdan Abdurrahim Albayrak’ın bu transfer işlerinde olmayacağını söyledik, tek tuk karşı çıkanlar oldu. Umarım Aydın kardeşin videosundan sonra daha iyi kavrarlar durumu.. Boş yere yapılan tepki olmadığına bahse girerim hocanınkinin..

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Apo takım birlikteliğinde müthiş ama profesyonel işlerde 0. Kendimizi kandırmayalım. Tamam iyi niyetli olabilir ama her iyi niyetli olanı da böyle zor işlere gönderirsek ohoo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt