Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Falcaonun gelmesini istemiyorum dersem kac kisi beni engeller?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao ne ya huzur evine müsteri mi ariyoruzFalcao mu geliyormuş ? Buna da yaşlı gelmesin diyen olursa kendimi yakarım şerefsizim

Kur farkına göre azaldı.Borcun azaldığı falan yok bu arada beyler
aksine artıyor
Bu 13 Mart borcu:
Ekli dosyayı görüntüle 50939Bu 13 Haziran Borcu:Ekli dosyayı görüntüle 50940
Serinin bittiğine emin miyiz ?Serinin bitmis olmasi gayet olumlu bir gelisme cok da kotu durumda sayilmayiz aslinda
Topal’ın stoperde birtane iyi oynadığı maç yok, adam stoper değil, kendi de söylüyor oynamayı sevmiyorum diye fantazi üretmeye gerek yok.Topal'ın gelmesi çok iyi olur . Elimizdeki stoper alternatiflerini düşününce Topal hepsinden iyi stoper oynar . 6 numara oynayabilecek Donk var bazen çok iyi bazen çok vurdum duymaz . Topal yerli iyi bir alternatif olur 11 için de sırıtmaz 2 senelik 1,5 altına bir sözleşme çok iyi gider diye düşünüyorum .
Tercüman vasıtasiyle görüşme yapmak ayıp mıdır, günah mıdır?!..Yabanci dil bilmeyen adamla kim masaya oturur zaten
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seri bitmis derken ? Hocam valla bende panik atak var olumsuz bir durumda duvarlara atarim kendimiSerinin bitmis olmasi gayet olumlu bir gelisme cok da kotu durumda sayilmayiz aslinda
Yalan söylüyor kendisi. İnanmayalım lütfen.Serinin bittiğine emin miyiz ?
Jsjsjsjshhzjs ondan yerini doldurmadan 7 gün sonra kiraladılar adamı adamıalanı bitiremeyenler diyenler gecen yılı hic takip etmemiş
alan transferinde kulübü transfer yapamadıgı icin bırakmadı illa çamur atacam diye sacma örnek vermeyin
DuydunBen boyle bir sey duymadim
Tercüman da işi çok bilmiyorsa peki?Tercüman vasıtasiyle görüşme yapmak ayıp mıdır, günah mıdır?!..
Ahhahsjjsjsjs abi sakin olun ya degmezSeri bitmis derken ? Hocam valla bende panik atak var olumsuz bir durumda duvarlara atarim kendimi
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahhahsjjsjsjs abi sakin olun ya degmez
Seri bence cok faydali olacak ve giderken arkasindan aglatacak bir oyuncu, mantkkli bir transfer
Kulupte bu transfere bitti gozuyle bakiliyor genel hava o yonde
Kandırma milleti Demir Bey!Ahhahsjjsjsjs abi sakin olun ya degmez
Seri bence cok faydali olacak ve giderken arkasindan aglatacak bir oyuncu, mantkkli bir transfer
Kulupte bu transfere bitti gozuyle bakiliyor genel hava o yonde