Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içimi kötü düşünceler kapladı en rahat bizim olmamız gerekirken en büyük stresi biz yaşıyoruz

Belki başka bir şey konuşuyor hoca orda ya yapmayın etmeyin.

Bu insanlar 7/24 transfer konuşmuyor. Konuşuyor olsaydı hoca 1 elini ağızının önüne tutardı.

Ümit Davala hocanın paylaşımı da bu yüzdendir.

Ağız okuma teknikleri ve ses kasma yöntemleriyle izledik videoyu

Kesin olarak Apo'ya transfer hakkında sitem ediyor net bilgi

2 video düştü piyasaya muhtemelen şunları diyor ;

-Bu hepimizin suçu yine olsa yine olmayacak(Emre Mor veya Banega'ya ithafen)
-Ben sana en başında dedim

Videoları bulup izlersen gerçekten böyle bir şey diyor gibi

Sakin beyler 1 aya herşey belli olur sabredin

Ben bu filmi bir yerden hatırlıyorum renktas..

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Aga ben bu E. Mor olayına taktım. Biz taraftarlar olarak birazcık olsun bilgilendirilmeyi haketmiyormuyuz?
Yahu çıkın ne ise söyleyin sabır sabır sakin sakin gördük sabırı sakinliği. Sabrettik sabrettik forvetsiz oynadık tmm neyse dedik yine sabrettik sabrettik, son gün 14,8 milyon Diagne kazığını yedik, yine sabrediyoruz sabrediyoruz, Fernando gitti ...
Sonuç ; sabretmeye devam, taş olsa çatlardı

Hocanın, Albayrak'la olan diyaloğunda abes bir şey göremedim. Jest ve mimikleri gayet normal geldi bana. Transfersizlikten görmek istediğimiz şekilde yorumluyoruz sanırım o görüntüyü. :asd:

Abdur: Hodjam, Cöfteci Ramizde köfteler bitmüş
Hoca: Tatlısesten çiğköfte al ozaman, bol ekşili olsun

Terim şikayetçi ise bu durumdan çıksın açıkça söylesin yönetim de yok ffp mff anlatacaksa bizim bu hikayelere karnımız tok illa anlatacaklarsa yeni yüzlerden dinlemek isteriz.

Aga ben bu E. Mor olayına taktım. Biz taraftarlar olarak birazcık olsun bilgilendirilmeyi haketmiyormuyuz?
Yahu çıkın ne ise söyleyin sabır sabır sakin sakin gördük sabırı sakinliği. Sabrettik sabrettik forvetsiz oynadık tmm neyse dedik yine sabrettik sabrettik, son gün 14,8 milyon Diagne kazığını yedik, yine sabrediyoruz sabrediyoruz, Fernando gitti ...
Sonuç ; sabretmeye devam, taş olsa çatlardı

Ağız okuma teknikleri ve ses kasma yöntemleriyle izledik videoyu

Kesin olarak Apo'ya transfer hakkında sitem ediyor net bilgi

2 video düştü piyasaya muhtemelen şunları diyor ;

-Bu hepimizin suçu yine olsa yine olmayacak(Emre Mor veya Banega'ya ithafen)
-Ben sana en başında dedim

Videoları bulup izlersen gerçekten böyle bir şey diyor gibi
Bana lazım ben size söyledim diyor sanırım.

Hocanın, Albayrak'la olan diyaloğunda abes bir şey göremedim. Jest ve mimikleri gayet normal geldi bana. Transfersizlikten görmek istediğimiz şekilde yorumluyoruz sanırım o görüntüyü. :asd:
Bizim millet bu kısa görüntü den 3. Dünya Savaşın başlangıcı yorumlar ...bakma yangın tayfa ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt