Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Hic isik yok....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa yerine seri olsa açık ara şampiyonluk gelir tabi ama ben mustafanın bu sezon ozan gibi patlama yapacağını düşünüyorum.3.'lük H.O.
Adam fransa gibi fizige dayali bir ligde bir sürü gol atmis, ciddimi bu?Falcao gelmesin. O fizikle bizim gibi fiziksel oynanan bir ligde hiç bir şey yapamaz.

Belki başka bir şey konuşuyor hoca orda ya yapmayın etmeyin.
Bu insanlar 7/24 transfer konuşmuyor. Konuşuyor olsaydı hoca 1 elini ağızının önüne tutardı.
Ümit Davala hocanın paylaşımı da bu yüzdendir.
Sakin beyler 1 aya herşey belli olur sabredin
Hocanın, Albayrak'la olan diyaloğunda abes bir şey göremedim. Jest ve mimikleri gayet normal geldi bana. Transfersizlikten görmek istediğimiz şekilde yorumluyoruz sanırım o görüntüyü.![]()
Henüz kimse bana Albayrak'ın gömleğini nerden bulabilirim söylemedi.
Nerden bulabilirim?
Bana lazım ben size söyledim diyor sanırım.Ağız okuma teknikleri ve ses kasma yöntemleriyle izledik videoyu
Kesin olarak Apo'ya transfer hakkında sitem ediyor net bilgi
2 video düştü piyasaya muhtemelen şunları diyor ;
-Bu hepimizin suçu yine olsa yine olmayacak(Emre Mor veya Banega'ya ithafen)
-Ben sana en başında dedim
Videoları bulup izlersen gerçekten böyle bir şey diyor gibi
Bizim millet bu kısa görüntü den 3. Dünya Savaşın başlangıcı yorumlar ...bakma yangın tayfa yaHocanın, Albayrak'la olan diyaloğunda abes bir şey göremedim. Jest ve mimikleri gayet normal geldi bana. Transfersizlikten görmek istediğimiz şekilde yorumluyoruz sanırım o görüntüyü.![]()