Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.934
- 39.722
- 2.953
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyle alakalı olduğunu Allah cc bilir. Birşey söyleyen yalan söylüyordur. Ya da mantık yürütüyordur.FT’nin dün apo’ya ben size dedim diye kızması emre mor transferi ile ilgiliymiş. Bu adamlar daha transfer süreçlerini bilmiyor. Kadro dışı, gelmeye can atan adamı bile alamıyorlar biz burada banega, seri diye kendimizi tatmin ediyoruz
galatasarayı yönetenler prosedür bilmiyor yaniFT’nin dün apo’ya ben size dedim diye kızması emre mor transferi ile ilgiliymiş. Bu adamlar daha transfer süreçlerini bilmiyor. Kadro dışı, gelmeye can atan adamı bile alamıyorlar biz burada banega, seri diye kendimizi tatmin ediyoruz
Gideceklerine dahil hala ümitliyim benBen de meraklısı değilim ama gitmiyor renktas napalim. Hem Diagne hem Belhanda... Kekonun bile vizyonlusunu bulmusuz. İlla Avrupa diyorlar.
isim alalım adminimKarıya gidip yıkanmadan nöbete girenler tespit edilmiştir, gereğini yapalım. @Ünsal Vardar
Şimdii Donk Babel'i ikna etti Babel Seri'yi ikna etsin Seri de gelirken Cyprien'le beraber gelsin
Kendi içimizde bir transfer ağı kuralım![]()
Dün kupa finalleri vardı 3-1 kazandılar. Haraslin 2 gol attı.Lukas Haraslin: “Galatasaray’ın benimle ilgilendiğini biliyorum. Teklif yaptılar. İstanbul’a taşınma fikrini düşünüyorum.”
(Polonya Basını)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi