Aykut Uzunay
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2019
- 462
- 290
- 258
Galiba Mariano gitti dünde yoktu bugün de yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen nasıl bir vasat sevicisin agaSeri gelmez.
Mehmet Topalı biri kapmadan alalım diyorum.
Okay Yokuşlu olmasa Aytaç Karaya ben okeyim.
Yuzunden belli cok mutlu iyiki civcivlerdeyim diyor.
Everton aldiCity Delph'i gözden çıkardıysa teklif yapılmalı kiralık
Seri ön liberodan ziyade çift yönlü orta sahadır . N'diaye tarzı bir herif daha iyisi.
Ne alaka ya fernando gitmeyi kafadina koymustu zaten buyuk ihtimal menajerine teklifler gelmisti on anlasmayi sozlu olarak yaptilarO dönem Fernandonun gitme durumu yoktu
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gariban reis daha sezon başlamadan sakatlanmış haMariano salon da calisiyor diye okumustum dün
Salliyor 10 yildir birsey bildigi yok.galatasaray'ın muhtemel yeni transferi. oyuncu kısa süre önce milli takımıyla afrika kupasında mesai yaptığı için şu sıralar tatilde. tatili sona erer ermez direkt olarak galatasaray'ın yurt dışı kampına katılması bekleniyor.
nice'teyken younes belhanda, fulham'da ise ryan babel ile takım arkadaşlığı yaptı. galatasaray'a transferi tamamlandıktan sonra yabancılık çekmeyeceği aşikar.
14.07.2019 12:37srfydn
Seri hakkında
6222onun yuzune sıçam
Evet olmali sen bizim orta sahayi gordun mu? Orada beyni olan futbol zekasi ve teknigi ile takimi yonetecek kilit paslar atacak oyuncu ihtiyacimiz var.
Ayrica Banega yi pek takip ettigin sayilmaz bu anlattiklarina bakarsam, her yil ortalama 45-50 mac oynayan adamdir kendisi ust duzey liglerde top kosturdu.
Fizigi bitik falan degil yani.
galatasaray'ın muhtemel yeni transferi. oyuncu kısa süre önce milli takımıyla afrika kupasında mesai yaptığı için şu sıralar tatilde. tatili sona erer ermez direkt olarak galatasaray'ın yurt dışı kampına katılması bekleniyor.
nice'teyken younes belhanda, fulham'da ise ryan babel ile takım arkadaşlığı yaptı. galatasaray'a transferi tamamlandıktan sonra yabancılık çekmeyeceği aşikar.
14.07.2019 12:37srfydn
Seri hakkında