Hikmet Kaya
Parçalı Üye
- 11 Kasım 2011
- 4.994
- 69
- 868
Keramettin TANRIVERDİ'nin sol billuruyum hayırdır?
Seviye yerlerde. Bu üslupla bir de yöneticisin. İyi günler Ünsal beni alıntılama artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keramettin TANRIVERDİ'nin sol billuruyum hayırdır?
Kolpacı duyumcular listesine alabiliriz.SON DAKİKA | Mustafa Cengiz: "Emre Mor'un kendi yuvasına geldiğine inanıyoruz. Ben şu anda resmi bir açıklama yapmıyorum. KAP'ı bekliyoruz." [TRT Spor]
Sol billur genelde araya sıkışır, sağ deseydin bari.Keramettin TANRIVERDİ'nin sol billuruyum hayırdır?
Yozgatli bulundu mu? Hikmet kaya miymis?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kalp soldan atar profesör #10Sol billur genelde araya sıkışır, sağ deseydin bari.
Ekmek sağ ile yenir mod!kalp soldan atar profesör #10
2 ihtimal var renktaş işte ya menajerlik zımbırtısı olayı 2.side celtayla bonservis pazarlıgı yapıyoruz .Emre Mor olayını bi yetkili açıklasada öğrensek
yazdıklarına bak allahim yaahahha üstüne benim Galatasarayliliğimi kimse sorgulayamaz demiş... ne boş insanlar var@Mods
Banlayin şu kuşu
Sol billur genelde araya sıkışır, sağ deseydin bari.
Nkfvas yaz hadi.Benim Galatasaraylılığımı kimse sorgulayamaz. Malesef aranızda fikir münakaşası yapamacayak kadar cahil arkadaşlar var. Neyse bir şey demiyorum.