Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimle değildi konuşmanız da, madem ciddi soruyorsunuz, eminim birçok Galatasaray'lı için FB'nin Moussa Sow satışı çok şüphelidir.
29'dan 30'a girerken oyuncuyu araplara 16M euroya okuttunuz, ki sattığınız takım öyle bonservis dağıtan bir takım değildi diye hatırlıyorum. Hatta sanırım şu anda da kapanmış takım.
Ertesi sene beleşe geri kiraladınız, hani adamlar hayatının yatırımını yapmış o zamanki değeriyle 8M euro etmeyecek oyuncuya, üzerine beleşe geri salması çok şüpheliydi. Bir de tarla sürücü Aziz o zaman başkanınız olduğu için iş daha da ilginçleşmişti...

İkinci olarak, yalan yok, Fener'in transferleri fena değil, özellikle zar zor 6.olmuş bir kadronuza bol transfer lazımdı hayat vermek için. Ama Kruse'nin vs maliyetinin açıklanmaması, bu tarz transferlerin bu sene ya şampiyon olursunuz ya da ayvayı yersiniz tarzı olduğunu gösteriyor. Ha, bu arada klübünüzün bu şeffaflıktan kaçınması kötü, sonra başkanı eleştirmeniz zor oluyor, başınıza çöküyor 20 sene, foyası çıktığında, kulüp SMS için dileniyor oluyor.

Şimdi tekrar okuyunca yazdığımı biraz gereksiz sert geldi yazdıklarım kusura bakma, ama cidden hayırlı bir şey çıkacağını sanmıyorum ücretlerin gizlenmesinden (Ali Koç vs para çalacak demiyorum, beceriksizlikten veya çaresizlikten bol keseden oyunculara para verilince, sonun başlangıcı oluyor genelde demek istiyorum).

Ucretlerin aciklanmamasi konusu bizide rahatsiz ediyor. Ama bu konuda su anki yonetimi eleştiremeyiz cunku KAP ile bu konuyla ilgili eski yonetimin anlasmasi mevcut. Bu konuda yeni yonetim bu anlasmayi bozabilir mi vs. Bilgim yok. Evet bu sene bizim icin cok onemli cunku sportif basarisizligin yani sira kulubun gelirinden cok gideri oluyor. Bunu da sampiyonlukla kapayabiliriz. Bu seneyi sizin 11 transfer yapip 9'u 11 e olan transfer sezonuna benzetiyorum. Şampiyon olursak göze gelmez ki ben su an yapilanlari dogru buluyorum. Bu arada özür dilemenize gerek yok uslup olarak sert bir dil kullanmamissiniz ama tesekkur ederim dusunceleriniz icin.

Atleticolu iyi oyuncunun kayseride işi ne desem :uiyy:

Bu mantik yanlis renktas

Kulup oyuncunun gelismesi icin kiralik gönderebilir,zamaninda bi potansiyel görmüsler bu yuzden transfer etmisler 6 milyon euro’ya

Bizden örnek vereyim,man city denayer’i transfer etti bi potansiyel gördügü icin ve gelismesi icin de yillarca kiralik gönderdiler.

En sonunda oyuncunun önüne acmak icin Lyon’a sattilar,mensah icin de aynisi gecerli

Belki Lyon gibi bir kulube gitmedi mensah ama en azindan basamak olarak gördügü Kayserispor’a gitti,belki kayseri den bize veya fenere gidecek

8 milyon euro istiyorlarmış Mensah için. Abdurrahim Muriqide beceremedi bunda sokacak kazığı muhtemelen yine.

Lan Mensahı alana kadar Ndiaye kirala bari aynı olay. İkisinede karşıyım,onuda söleyim. Yine bu kadro set oyunu oynayamaz deplasmanda ezilir

Havada bir KAP kokusu vaaaarrrrrrrrrrrrrrr
0cea21c8231c8b077e53bb42ef6a4d05.jpg

Mensah hiç kayseriye uğramamış olup direkt atl'dan alsaydık, ne mensahi yav diyenler de mensaaaahh yazardı..
Çok iyi transfer olur ama 8m'lar falan da uçuk rakamlar..
Ha ndiayeyi caktigimiz gibi eplye çakarsak ki seviyorlar böyle topçuları, yine iyi bir seçenek olabilir.
Gel gelelim her ne kadar orta sahaya kaliteli 2 transfer lazımsa, başka mevkiilere de transfer lazım olduğundan șak diye de tek mevkiiye bağlayamayız bu kadar yüksek miktarı.
Ee napcaz ?
Sanırım sıçtık, kendi kendimi de alevlendirdim durduk yere, yangın tayfa +1 kazanabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt