Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Vigo'da bir ASLAN VAR!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimle değildi konuşmanız da, madem ciddi soruyorsunuz, eminim birçok Galatasaray'lı için FB'nin Moussa Sow satışı çok şüphelidir.
29'dan 30'a girerken oyuncuyu araplara 16M euroya okuttunuz, ki sattığınız takım öyle bonservis dağıtan bir takım değildi diye hatırlıyorum. Hatta sanırım şu anda da kapanmış takım.
Ertesi sene beleşe geri kiraladınız, hani adamlar hayatının yatırımını yapmış o zamanki değeriyle 8M euro etmeyecek oyuncuya, üzerine beleşe geri salması çok şüpheliydi. Bir de tarla sürücü Aziz o zaman başkanınız olduğu için iş daha da ilginçleşmişti...
İkinci olarak, yalan yok, Fener'in transferleri fena değil, özellikle zar zor 6.olmuş bir kadronuza bol transfer lazımdı hayat vermek için. Ama Kruse'nin vs maliyetinin açıklanmaması, bu tarz transferlerin bu sene ya şampiyon olursunuz ya da ayvayı yersiniz tarzı olduğunu gösteriyor. Ha, bu arada klübünüzün bu şeffaflıktan kaçınması kötü, sonra başkanı eleştirmeniz zor oluyor, başınıza çöküyor 20 sene, foyası çıktığında, kulüp SMS için dileniyor oluyor.
Şimdi tekrar okuyunca yazdığımı biraz gereksiz sert geldi yazdıklarım kusura bakma, ama cidden hayırlı bir şey çıkacağını sanmıyorum ücretlerin gizlenmesinden (Ali Koç vs para çalacak demiyorum, beceriksizlikten veya çaresizlikten bol keseden oyunculara para verilince, sonun başlangıcı oluyor genelde demek istiyorum).
Atleticolu iyi oyuncunun kayseride işi ne desem![]()
Barcelona görmüş Arda yakışmaz mı bu ikilinin yanına ?Juve görmüş cagne ve atletico görmüş mensahla çok sexy bir klüp olacağız,inan edin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Harbi salak bunlar ya.TRANSFER - Sevilla, orta saha oyuncusu Oliver Torres'i 12 milyon euro karşılığında kadrosuna katmak üzere. Le Mundo
Barcelona görmüş Arda yakışmaz mı bu ikilinin yanına ?
ultrAslandan aciklama gelmedi mi daha ?
Hraaaaaaaallllllllllll
Fotosopa benziyorHavada bir KAP kokusu vaaaarrrrrrrrrrrrrrr![]()