Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagneeeeeeeeeeeeeee

Mensah Kasımpaşa da da oynamış öyle mi lan.

işe bak, yolu paşadan geçmeyen adamlarla ilgilenmiyoruz herhold.

yekta, eren, donk, diagne, babel, verseler 7-8'e trezeyi de almıştık

şimdi de mensah.

@Emrah Duvar

İstanbula kadar gelip hocayla konuşan Emre moru bile alamadılar bunlar.Devre arası bize santrafor listesi gelmedi diyenler de bunlardı.

Fatih hoca iyi hoşta bence yönetime de kızmayalım tamam adamlar bu işi beceremiyor ee fatih hoca neden bir tane adam akıllı sportif direktör istemiyor yönetim zaten fatih hoca ne derse yapıyor drogba mesela transfer görüşmelerini yürütebilir futbol camiasında tanınan bir insan sonuçta.

Kral bu sene yine gol kralı olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne'nin ben kalsa 20 gol civarında gol atacağını düşünüyorum. İtin gö..ne de sokmayalım. Ama transfer için kaynaga ihtiyacımız var. Satılmalı.

Diagne'nin ben kalsa 20 gol civarında gol atacağını düşünüyorum. İtin gö..ne de sokmayalım. Ama transfer için kaynaga ihtiyacımız var. Satılmalı.
2 orta saha alalım ligde 30 u bulur bakmayın milletin yangın yaptığına.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güne yine vizyoner isimlerle başladık maşallah. Fejsa, Topal, Türüç, Mensah. Yine ölümü gösterip, Badou'ya razı olacak duruma getirecekler bizi anlaşılan.

2 orta saha alalım ligde 30 u bulur bakmayın milletin yangın yaptığına.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o 2 orta saha için bu şabanın satılması lzm ustat.

elimizde başka o kdr para getirecek adam yok. (araplara satılacaksa)

feghouliyi mi satalım bunu mu istiyorsunuz bilmiyorum ki.

belhanda 5-6 eder max ztn. hiçbir avrupa kulübü 10-12 vermez belhandaya. araplarda da sorun var malum.

çinden bile yüksek teklif alamıyor belhanda sanırım

Fatih hoca iyi hoşta bence yönetime de kızmayalım tamam adamlar bu işi beceremiyor ee fatih hoca neden bir tane adam akıllı sportif direktör istemiyor yönetim zaten fatih hoca ne derse yapıyor drogba mesela transfer görüşmelerini yürütebilir futbol camiasında tanınan bir insan sonuçta.
Sen yıllardır hocanın sportif direktör diye bir şeyle çalıştığını hiç gördün mü?

Diagne kaliyorsa kaliyor madem satamadin belhandayi caksak bir yere adamlar elifi jailson zajc coplerini catir catir satiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt