Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
Bu kim lan
Haber doğruysa Seri için 1.5 milyon kiralama teklifi yapan yönetimin ben... Anladınız siz.
Medya veya yabanci basin ne yaziyorsa hemen arkasina biraz susleyip yapistiryor ahmet reyiz
Bu kim lan
Haber doğruysa Seri için 1.5 milyon kiralama teklifi yapan yönetimin ben... Anladınız siz.
Kisa sureli biz, uzun donemde Sevilla karli cikarSevilla 8 milyona Banegayı bize satıp aynı paraya Mensahı alırsa kim karlı çıkar![]()
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoşgeldiniz Aslı Hanım.Sitemizi takip eden birçok kadın var sizin gibimerhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum size ilk sorum benden başka kaç bayan üye var burada
Aga inandınız mı yahuSevilla 8 milyona Banegayı bize satıp aynı paraya Mensahı alırsa kim karlı çıkar
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman nefisini ıslah et diyenler nefisinin kölesi olmuş ise bizim onlara benzememiz için nefsimizi ıslah etmemiz gerekAynn. Nefsinizi islah edin diye nasihat verenlere bakarsak nefislerinin kölesi oldugu gercegi ile yuzlesebiliriz.

Biz iki kişiyiz. Değil mi??Hoşgeldiniz Aslı Hanım.Sitemizi takip eden birçok kadın var sizin gibi
Dilerim çok güzel saatler geçirirsiniz bizimle
Medya veya yabanci basin ne yaziyorsa hemen arkasina biraz susleyip yapistiryor ahmet reyiz
teşekürlerHoşgeldiniz Aslı Hanım.Sitemizi takip eden birçok kadın var sizin gibi
Dilerim çok güzel saatler geçirirsiniz bizimle
Aslı hanım aslında hanım değil mi diyorsun yaniAslı Hanım kimin fakesi acaba?![]()
Bizde kesin ilk 11 oynar ve daha cok para kazanir.
Bu adam bizi niye seçsin ki![]()
Mevcut ortasahamızda fark yaratırM.özcanı biz alak
TabiikideAslı hanım aslında hanım değil mi diyorsun yani
Sizin gibi yönetimin teknik ekibin scout ekibinin ben. Şu çocuğu kaçırırsanız Allah bildiği gibi yapsın sizi
Mevcut ortasahamızda fark yaratır
Aslı hanım has got kamaşullah, so?Tabiikide