Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabaniiiiiiiiiiiiiiii

Selam dransfer sevdalıları

WXY9g4.jpg

Onyekuru silik demek çok saçma bence. Hele hele bal yapmayan arılar ile karşılaştırmak facia resmen.

Gol atmayınca puan falan alamıyorsun. Mesela çok etkili oynasa 3 kişi çalımlasa falan karşılığı ne puan olarak? Koca bir sıfır.

Bizim insanlar çok acayip oyuncu bal yapmayan arı ama çok seviliyor niye çünkü 3-5 kişi geçti hareketler falan bizim buralarda çok daha değerli gol atan adamdan. Onyekuru'da olan en önemli özellik topu ayağına beklememesi ve gol bölgesine yaptığı koşular.

Zaten has bel kader atmıyor o 16 golü hepsi başarılı koşular ile oluyor. O kısa sayılacak boyuyla adam iki önemli maçta kafa golü attı. Görmezler ama çünkü gösterişsiz oynuyor işini doğru yapıyor. O yaştaki kanat oyuncularının çoğu gol bölgesine koşu yapmayı bilmiyor. Onyekuru bu sebepten çok değerli ve kariyeri bir çok yıldız diye adlandırılan yüksek profilli oyunculardan çok daha iyi yerlere gelecek.

her transfer dönemi işte bu sefer planlı programlı tak tak tak işlerimiz ilerleyecek diyorum ama her dönem hüsran bizimki de umut işte

Bu fener bize çalım atmak için bilenmiş resmen bu sezon. Mert çetine 2.5 m euro vermek nedir abi

Bizim transfer stratejimizin şu şekilde olduğuna artık eminim.
Orneğin 3 topçu alinacaksa iyi-kötü 5'er kisilik listeler hazirlaniyor. Sekreterya bus isimlerin kluplerine ilgimiz olduğuna dair e-mail atıp beklemeye geçiyor.Bu iş transfer sezonunun son haftasına kadar da bu sekilde ilerliyor.
Ha bu arada kupon transfer dedigimiz ihtimaller varsa ( guya Muriç, emre mor v.s) onlara da olta kabilinden atış yapılıyor. Kesinlikle istendikleri icin değil yani, öylesine.
Özetle transfer stratejisi kesinlikle tok alıcı seklinde.
Halbuki kalburüstü bütün takımlar hedefindeki oyuncuları mutlaka kamp kadrosuna yetistirmek uzere aksiyon alıyor. Surpriz transferleri içinse transferin son gunune kadar bekliyor.

Emre moru alırsak onyekuruyu alacağımızı sanmıyorum. Marianonun gideceğini düşünüyorum, Ozornwafor kiraya gider. 2 os ve 1 forvet alırsak 1 yabancı hakkımız olacak bu hamle bence on numaraya gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt