Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Fener ilk 11i kalecilerle kurma fetisjimi yasarken ayni sendrom Sevilla da da var. Lakin orta saha oyunculari ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neymar ı da yalanlamadıbence fransa'da ugrastigimiz forvet falcao degil, cavani.
hasan sas cavani'yi yalanlamadi.
Gecen sene de etmiştik rengdas sikinti yok. Alayı gelsin.Oradaki karşılamaya bu sene kim şampiyon olsun diye sordular silme FB derler.bu sene futbolun bütün aktorlerine karşı mücadele edecegiz

Ali'yle ve koclarla arası duzelmez sanmıyorum TÜSİAD herseferinde reise vuruyor o vurdukça koçların işi zorAli ile ekstra kötü ama arası. Valla en son huzuruna kabul etmişti bir kaç ay önce.
Cengiz Fiko ve Koç ile takılmıyor ki iyi de yapıyor bu konuda, 15 Temmuz anma günü güya, gülerek poz veriyorlar, bu adamları zerre samimi bulmuyorum.
Fekir 30 milyona Betis'e gidecekti en son. Gitmedi mi?Febil Fekir pahalı gelmiş olacak ki Acosta'ya yönelmişler. Marca'ya göre Banega'yı 10 numara oynatacaktı Lopetegui. Banega'nın yerine mi yoksa yedeğe mi arıyorlar?
Nebil Fekir gelirse yüksel ihtimal Banega gider. Acosta gelirse Banega'dan formayı alamayabilir.
Senin beynine oksijen gitmiyor sanırım, bir baktır. Geçen de Fernando, Brezilya Milli takımı falan diyordun.bence fransa'da ugrastigimiz forvet falcao degil, cavani.
hasan sas cavani'yi yalanlamadi.
her iddiasina varim, yarin gazetelerde cavani haberleri okuruz
Bende bugün için demiştim ama yarın da bi bok olmaz. En az 2 hafta daha bekleyeceğiz.Beyler, yarin KAP manyagi olmaya hazirmiyiz????
Duyum falan yok, icimden geldi![]()
Fekir 30 milyona Betis'e gidecekti en son. Gitmedi mi?
Zaten Tüpraş a rakip olarak azeri socar grubuyla iş yapmaya başladılar biz Gs lilara düşen koç ürünlerini sonuna kadar boykot etmekAli'yle ve koclarla arası duzelmez sanmıyorum TÜSİAD herseferinde reise vuruyor o vurdukça koçların işi zor
Bizim başkan ve yönetim hiçbir toplantıya katilmiyor
Bence yanlış bu tamamen kendimizi soyutlamak aziz dönemi feneri gibi yapar bizi
Her toplantıda söz hakkımız var neden agirligimizi koymuyoruz ama biz katilmiyoruz