Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener ilk 11i kalecilerle kurma fetisjimi yasarken ayni sendrom Sevilla da da var. Lakin orta saha oyunculari ile

Ali ile ekstra kötü ama arası. Valla en son huzuruna kabul etmişti bir kaç ay önce.

Cengiz Fiko ve Koç ile takılmıyor ki iyi de yapıyor bu konuda, 15 Temmuz anma günü güya, gülerek poz veriyorlar, bu adamları zerre samimi bulmuyorum.
Ali'yle ve koclarla arası duzelmez sanmıyorum TÜSİAD herseferinde reise vuruyor o vurdukça koçların işi zor
Bizim başkan ve yönetim hiçbir toplantıya katilmiyor
Bence yanlış bu tamamen kendimizi soyutlamak aziz dönemi feneri gibi yapar bizi
Her toplantıda söz hakkımız var neden agirligimizi koymuyoruz ama biz katilmiyoruz

Febil Fekir pahalı gelmiş olacak ki Acosta'ya yönelmişler. Marca'ya göre Banega'yı 10 numara oynatacaktı Lopetegui. Banega'nın yerine mi yoksa yedeğe mi arıyorlar?

Nebil Fekir gelirse yüksel ihtimal Banega gider. Acosta gelirse Banega'dan formayı alamayabilir.
Fekir 30 milyona Betis'e gidecekti en son. Gitmedi mi?

bence fransa'da ugrastigimiz forvet falcao degil, cavani.

hasan sas cavani'yi yalanlamadi.
Senin beynine oksijen gitmiyor sanırım, bir baktır. Geçen de Fernando, Brezilya Milli takımı falan diyordun.

türkiyede burjuvazi her zaman devlete itaat eder hele de güçlüyse o arada iktidar

bizim eski toprak derin adamın adı neydi kapıda saatlerce beklemişti stad olaylarından sonra

erdoğan kediye çevirmişti

koçu da sabancısı da en büyük parayı hala devletten kazanıyorlar hatta devletten para kazanmayan büyük şirket yok gibi

Ali'yle ve koclarla arası duzelmez sanmıyorum TÜSİAD herseferinde reise vuruyor o vurdukça koçların işi zor
Bizim başkan ve yönetim hiçbir toplantıya katilmiyor
Bence yanlış bu tamamen kendimizi soyutlamak aziz dönemi feneri gibi yapar bizi
Her toplantıda söz hakkımız var neden agirligimizi koymuyoruz ama biz katilmiyoruz
Zaten Tüpraş a rakip olarak azeri socar grubuyla iş yapmaya başladılar biz Gs lilara düşen koç ürünlerini sonuna kadar boykot etmek

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt