Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençler sabırlı olun. Iyi futbolcu Türkiye ye ağustostan önce nadir gelir az sabredin. Seçenekler azalınca bize de bir şeyler düşer. Özellikle ingiltere transferi kapansın oradan bir şeyler düşer .

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jahovic: "Diagne Çok fazla gol atıyor, gol atmasını biliyor ama benim için komple bir forvet değil.".

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Seriyi napoli-roma-milan istiyormuş.. Bir kere bu 3 takımda da forma giyme garantisi yok.. Ayrıca sadece Napoli ŞLye katılıyor diğer 2 takım yok..
Bize gelse hem11 oynaması garanti hem de ŞLye gidiyoruz ama isimsel olarak tabi ki 3 kulüple kıyaslanamayız.. Ayrıca bizde kazandığı net parayı hiçbir yerde alamaz.. Kiralık gelecek zaten çok iyi oynarsa seneye güzel bir takıma transfer yapma şansı bulunuyor..
Seri mantıklı düşünürse bize gelmemesi için hiçbir sebep yok.. Düne kadar drogbalar sneijderler bu formayı terletti mevcut kadrodan da nagatomo fernando ve feghouli kariyer olarak daha önde isimler etiketimiz de gayet iyi

Seriyi napoli-roma-milan istiyormuş.. Bir kere bu 3 takımda da forma giyme garantisi yok.. Ayrıca sadece Napoli ŞLye katılıyor diğer 2 takım yok..
Bize gelse hem11 oynaması garanti hem de ŞLye gidiyoruz ama isimsel olarak tabi ki 3 kulüple kıyaslanamayız.. Ayrıca bizde kazandığı net parayı hiçbir yerde alamaz.. Kiralık gelecek zaten çok iyi oynarsa seneye güzel bir takıma transfer yapma şansı bulunuyor..
Seri mantıklı düşünürse bize gelmemesi için hiçbir sebep yok.. Düne kadar drogbalar sneijderler bu formayı terletti mevcut kadrodan da nagatomo fernando ve feghouli kariyer olarak daha önde isimler etiketimiz de gayet iyi
Drogba reis işin ikna kısmını çözer de, imza masasında bile bizimkiler yine bi kriz çıkarır. Bak bunu becerirler o konuda müthiş bir potansiyel var bizimkilerde :LOL:

Jahovic: "Diagne Çok fazla gol atıyor, gol atmasını biliyor ama benim için komple bir forvet değil.".

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

İlgili resim

Hangi transfer döneminde adam akıllı iş yaptık ki ?

Emre Mor transferinin gerçekleşmeme sebebi, Celta Vigo'nun yaklaşık 800 bin euro bonservis bedeli talep etmesi oldu. Galatasaray, oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmak isterken, Emre bu problemi çözeceğini dile getirdi. (TRT Spor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Mor'da benim göremediğim ne var acaba ciddi ciddi soruyorum cevap bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt