Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.503
- 7.718
- 1.233
Esiti fena adam değil Milli takım üzerinden değerlendirmeyin Onyekuru'yu oynatmayan milli takım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona 10 tane Bartali olsa fayda etmez.Arda bartali ile calisirsa falan hani gelsin mi
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
AhahahhahahaBartali Ardayı 2 gün kumda zıplatsın 3.gün kuyusunu kazar hemen
Bende onu arıyorum bilen yokSen de kimsin lo?![]()
Hocam herkes bir sevdiği arkadaşından bisiler taşısa buraya yığın bir bilgi kirliliği oluşur. Bu sebepten netmis gibi bilgiler aktarmayalim. İnanıyorlar sonra. Sıkıntı çıkıyor.
Sevdiğim bir arkadaşımdır ondan gördüm mantıklı geldi
O kadar da kazma değil gibi gerçi videodan pek o kadar da belli olmaz amaJosefi begenmezsiniz lord of the takozs Esitiyi istersiniz. Su forumu bir anlasam uzaya cikacam.
1.89 boy var duran toplarda da mı ileri çıkmıyorsun mübarekEsitiyi izlemedim. Hücum kısmı düşündürücü 25 yaşına kadar kör olsan yine 1 gol 1 asist yaparsın
Paran yok. Satis yapman lazim. Kimi dinlersen dinle. Satis yapmadikca cöp bile alamazsin. Benim icin hocamin hangi fuybolcuyu istedigi önemliSeri dunyadaki tek oyuncu degil o meziyette oyuncular ve scoutlari dinlersek emin ol esitiden on kat iyi oyunculari bulurlar zaten esiti olayi bence kulliyen yalan hic tartismaya bile gerek yok
Renkdaslarimiz istiyor. Ins gelir de izleriz iyi mi kötü mü.O kadar mı kötü be yaw
1.89 boy var duran toplarda da mı ileri çıkmıyorsun mübarek
Belki futbolu orta alanda top kapmaktan ibaret saniyordurEsitiyi izlemedim. Hücum kısmı düşündürücü 25 yaşına kadar kör olsan yine 1 gol 1 asist yaparsın
Boğa gibi saldırıyo. Çok adam tokatlar burdaVideoya bir bakın arkadaşlar herif 189 boyunda ve öküz gibi güçlü ayağını sokunca topa değemiyor hucumcular.
Kadıköyde düşünemiyorum hahahahaaaBartali Ardayı 2 gün kumda zıplatsın 3.gün kuyusunu kazar hemen