Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar doğrudur bilemem de Eljif için 18 mil.€ Yazıcı için 16 mil.€ bonservislerin konuşulduğu Ndiaye'nin 16 mil.€ karşılığında EPL'ye satıldığı ortamda Galatasaray'a gelip öyle veya böyle 2 şampiyonlukta da etkisi olan Belhanda'nın 8-9 mil.€ arası teklif gelse de kurtulsak diye beklemek bence mantıklı değil reis

Elimizdeki oyuncuyu iyi pazarlamamız gerekiyor yahu daha geçen Cillessen 35 mil.€ bonservis ile satıldı başımızda FFP belası varken elimizdeki oyuncuları en iyi bonservisler ile satmamız gerekiyor ki Belhanda bana göre Feghouli-Muslera-Marcao ve Luyindama ile birlikte bu takımda en son satmamız gereken oyunculardan

Bende Belhanda'ya hayran değilim bende Belhanda yerine Talisca gibi Teixeira gibi takımın hücumdaki tartışılmaz yıldızı olabilecek bir 10 numara izlemek isterim de yönetimimizin mevcut transfer komitesi Belhanda'dan daha iyisini almak bir kenara Belhanda'nın yerini bile dolduramaz istersek 20 mil.€ bonservis ile satalım tutup Banega'ydı Seri'ydi oyalanır durur sonra transferin son gününde Deniz Türüç veya Mensah'a 8-10 mil.€ bonservis ödeyip transfer yapar
Atladığın konu, Belhanda nın bizde çok kazanıyor olması. İmza attıran takım, asgari bizde ki sözleşme şartlarını bile kabul ettirse, 3 yılda 15 milyona yakın maliyet çıkıyor. Daha fesih bedeli ödemeden ve adamın son kapısı olacak muhtemelen.

Buradaki arkadaşların bir çoğunun anlamak istemediği nokta şu sanırım. Ffp yüzünden alınan karar doğrultusunda sattığın kadar al cezası yedik. Şu anda satılan oyuncu fernando 4.5 milyon euro. Alınan oyuncu da Lyundama 5 milyon euro. Ozonwafor için verilen parayı saymıyorum. Bu sebeple Diagne nin ya da herhangi bir oyuncunun satışı falan olmadan oyuncu almak bonservis ile imkansız demeyeceğim olabilir ama Diagne satışı olmazsa ceza gelir diye mantıksız diyelim.

Durum böyle iken en azından afrika uluslar kupası bitmeden Diagne satılmayacağı için o tarihten önce transfer gelmesi zor gözüküyor.

Ha bu haliyle diagne satılır mı onu bilemem. O zaman başka kaynak yaratılması gerek.

Bunları da söylüyorum çünkü boşu boşuna kendinizi harap ediyorsunuz. Belki de herkesle anlaşıldı sadece diagne nin gidişi bekleniliyot. Bu da ihtimaller dahilinde.
eğerki öyle olursa mevcut orta saha Selçuk-Donk-Belhanda. bu yönetim için bir istifa sebebi olabilir.

Diagne bir şekilde kalırsa hiç istemeyerek Belhanda yı gözden çıkarabilir hoca.

Diğer oyuncuların satışlarından yeterli geliri elde edemeyiz.
En son çare bu olabilir ama yine de sanmıyorum. Hoca bu kadroyla bile devam edebilir. Delidir sağı solu belli olmaz hocanın.

eğerki öyle olursa mevcut orta saha Selçuk-Donk-Belhanda. bu yönetim için bir istifa sebebi olabilir.
İstifa etmesi gerekenleri ffp ye sürükleyen liselilerin olması gerekir de aslında yapacak birşey yok. Bir sponsor üzerinden çözüm sağlanmaya çalışılabilinir o durumda. Ama son çare olarak bekletilir o opsiyon.

Ne kadar doğrudur bilemem de Eljif için 18 mil.€ Yazıcı için 16 mil.€ bonservislerin konuşulduğu Ndiaye'nin 16 mil.€ karşılığında EPL'ye satıldığı ortamda Galatasaray'a gelip öyle veya böyle 2 şampiyonlukta da etkisi olan Belhanda'nın 8-9 mil.€ arası teklif gelse de kurtulsak diye beklemek bence mantıklı değil reis

Elimizdeki oyuncuyu iyi pazarlamamız gerekiyor yahu daha geçen Cillessen 35 mil.€ bonservis ile satıldı başımızda FFP belası varken elimizdeki oyuncuları en iyi bonservisler ile satmamız gerekiyor ki Belhanda bana göre Feghouli-Muslera-Marcao ve Luyindama ile birlikte bu takımda en son satmamız gereken oyunculardan

Bende Belhanda'ya hayran değilim bende Belhanda yerine Talisca gibi Teixeira gibi takımın hücumdaki tartışılmaz yıldızı olabilecek bir 10 numara izlemek isterim de yönetimimizin mevcut transfer komitesi Belhanda'dan daha iyisini almak bir kenara Belhanda'nın yerini bile dolduramaz istersek 20 mil.€ bonservis ile satalım tutup Banega'ydı Seri'ydi oyalanır durur sonra transferin son gününde Deniz Türüç veya Mensah'a 8-10 mil.€ bonservis ödeyip transfer yapar

Ndiaye, ya tutarsa transferiydi reyz. + Biz göndermedik, ortada bir pazarlama yok. adamın menajeri aklına girdi adam da gitmek istedi. sonuç ortada. tutmadı yani. Eljif de ya tutarsa transferlerinden biri, üstelik bu adam henüz çok genç. bunlar ilk defa denendiler ve denenecekler.

Belhanda avrupa görmüş, denenmiş yani ve olmamış. adamın sorunları var. olmayacak yerde top kayıpları yapıyor, olmayacak yerde pas hataları yapıyor. zayıf rakiplere karşı bile oyun içerisinde kaybolabiliyor. bir de bu adam 10 numara diye alındı ama 8 numara gibi oynadı. 8 numara içinde fazlasıyla yetersiz.

biz saçma sapan rakamlar vermesek adamlar o fiyatlara belhandayı satamazlardı. Araplardan ya da çinden falan 10+ teklif gelirse bilemem ama belhandanın avrupa piyasası maalesef çok düşük. yönetime de fazla yüklenmemek lazım ben kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum

Esiti filan gelecekse bence gercek bir 10 numarayla oynamaliyiz.
Bir de bu adam hic gol filan atmamis da hic mi duran top filan denk gelmez? 189 cm boyu varmis. Gercekten ilginc. Bu arada videolarda cok vahsi.
Yok reis adamın ceza sahası civarlarından gol atmayı geç de orta sahanın ilerisine geçtiğini bile zor görürüz onun işi rakibi yıpratmak topu geri kazanıp en kısa sürede müsait durumdaki arkadaşına pas vermek

Ama ikili mücadelelerde rakiplerini rencide eder bu ligde belki Luyindama'dan bile daha güçlüdür bu arkadaş inanılmaz top kazanır hem rakibin ayağından söker alır topu hem de sahipsiz topları kazanmamızı sağlar

İşin ilginç yanı bu fiziği ve sertliği ile özellikle müdahalelerdeki hızı ve çevikliği şaşırılacak kadar iyi, ikili mücadelelerde fiziği ve sertliği kadar çabuk olması sayesinde de üstün oluyor bu özelliği ile Luyindama'ya çok benziyor

*Gol atmama konusunda duran toplara gelirsek de öyle inanılmaz bir hava topu hakimiyeti yok reis adamın en azından benim gördüğüm kadarıyla cepheden gelen topları süpürür iyi sıçrar rakibinden önce kafayı vurur ama o kadar çıkıp Fellaini gibi ekstra kafa golleri atmasını bekleyemeyiz

Abi arada özelden falan yaz ozaman :) çok sevindim gerçekten gece gece...
Yazarım kardeşim , bende çok sevindim :) ya nöbete gireyim birşeyler yazayım diyorum her gece bir kavga , birinin pipisi ,birinin kaynak vermeden duyum vermesi , diğerinin duyum verene devamlı laf çakması falan derken okumak eğlenceli oluyor :)

Yok reis adamın ceza sahası civarlarından gol atmayı geç de orta sahanın ilerisine geçtiğini bile zor görürüz onun işi rakibi yıpratmak topu geri kazanıp en kısa sürede müsait durumdaki arkadaşına pas vermek

Ama ikili mücadelelerde rakiplerini rencide eder bu ligde belki Luyindama'dan bile daha güçlüdür bu arkadaş inanılmaz top kazanır hem rakibin ayağından söker alır topu hem de sahipsiz topları kazanmamızı sağlar

İşin ilginç yanı bu fiziği ve sertliği ile özellikle müdahalelerdeki hızı ve çevikliği şaşırılacak kadar iyi, ikili mücadelelerde fiziği ve sertliği kadar çabuk olması sayesinde de üstün oluyor bu özelliği ile Luyindama'ya çok benziyor

*Gol atmama konusunda duran toplara gelirsek de öyle inanılmaz bir hava topu hakimiyeti yok reis adamın en azından benim gördüğüm kadarıyla cepheden gelen topları süpürür iyi sıçrar rakibinden önce kafayı vurur ama o kadar çıkıp Fellaini gibi ekstra kafa golleri atmasını bekleyemeyiz
Bilmiyorum, belki kornerlerde filan ceza sahasinin disinda seken toplari bekliyordur. Yani 25 yasinda 5 6 yildir top oynuyorsa en azindan 1 2 top kafasina carpip iceri girmeliydi. Oynadigi lig de Belcika ligi. Neyse gelirse ilk golu fenere nasip olsun :)

Barnetta gelmedi mi daha?

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

--- Babel ----Belhanda ------Banega-------Feghouli
-----------------------Esiti----------------------------

Hoca 4-1-4-1 gibi oynatacaksa muhtemelen arkaya bir çapa ister bu Esiti olur yada Nakamba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt