- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
İkisi de değilHamza cezali mi yoksa yine isim mi degistirdiler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi de değilHamza cezali mi yoksa yine isim mi degistirdiler?
Var mı kulağına gelen bilgi renktaş?Hadi bakalim, bu hafta ve ozellikle gelecek hafta cok hareketli olacak gibi.
ters çalımlarıda var renkdaşımreyiz bu Esiti'nin videolarına bakıyorum da, bu kadar tempolu bir oyuncu gol bölgelerinde neden yok şaşırdım valla.Bir de bana füleli geldi acaip hızlanıyor. Baya beğendim fakat uzun yıllardır biz böyle çapa tabir edilen orta saha oyuncuları ile oynamadık, genellikle fener sever böyle topçuları.
Nakamba yı 8-10 dan aşağı vermezler o yüzden o bizi aşaraynen hocam. ama fiyatları,sözleşme bitiş tarihleri fln bunlarda önemli tabi.
Tek aciklamasi var, ruyasinda ak sakalli bir dede ' sakin hucuma cikma demistir"reyiz bu Esiti'nin videolarına bakıyorum da, bu kadar tempolu bir oyuncu gol bölgelerinde neden yok şaşırdım valla.Bir de bana füleli geldi acaip hızlanıyor. Baya beğendim fakat uzun yıllardır biz böyle çapa tabir edilen orta saha oyuncuları ile oynamadık, genellikle fener sever böyle topçuları.
oww öyle bi para olsa bileo paraya Banegayı zorlarız.Nakamba yı 8-10 dan aşağı vermezler o yüzden o bizi aşar
Yok, sadece twittercilari takip ediyorum.Var mı kulağına gelen bilgi renktaş?
10 numara renktaş
Yani reis tüm enerjisini işin defans yönünde harcıyor adam fiziksel özellikleri okuma yazma bilmeyen gillerden ama ilginç şekilde hızı da var topla çıkışları da var baktığımız zaman Luyindama'ya çok benziyor inanılmaz yetenekli değil ama topla da çıkar terse güzel top da atar yani ilginç bir adamreyiz bu Esiti'nin videolarına bakıyorum da, bu kadar tempolu bir oyuncu gol bölgelerinde neden yok şaşırdım valla.Bir de bana füleli geldi acaip hızlanıyor. Baya beğendim fakat uzun yıllardır biz böyle çapa tabir edilen orta saha oyuncuları ile oynamadık, genellikle fener sever böyle topçuları.
o zaman arkasına bi Esiti şartterim pek olumlu bakmıyor ama aslında bizde de 10 numara oynasa belki verimi daha da artabilir.
Yalnız reis orta sahamızdaki futbolcuların ikisi Belhanda ve Esiti olacaksa 3. oyuncunun çok skor katkısı vermesi gerekiyorGüçlü defansif yönü iyi ofans yönü daha zayıf topu kapıp hemen 8 numaraya veren tiplerden
bu Esitinin fiyatı sözleşmesi falan ne durumda acaba. hakkaten uğraşıyor mu bizimkilerYani reis tüm enerjisini işin defans yönünde harcıyor adam fiziksel özellikleri okuma yazma bilmeyen gillerden ama ilginç şekilde hızı da var topla çıkışları da var baktığımız zaman Luyindama'ya çok benziyor inanılmaz yetenekli değil ama topla da çıkar terse güzel top da atar yani ilginç bir adam
hem ne kadar kaliteli oyuncularımız olursa olsun takımı ilerde tutacak sürekli geriye koşmamızı engelleyecek böyle bir oyuncu gerekiyor bize dediğin gibi uzun zamandır böyle bir defansif orta sahamız olmadı ama bu tipte orta sahalar bizim ligde hep iş yapar özellikle deplasman maçlarında Esiti-Marcao-Luyindama üçlüsüne güvenirim ben
terim pek olumlu bakmıyor ama aslında bizde de 10 numara oynasa belki verimi daha da artabilir.
az önce arkadaşımızın dediği gibi Fegh olabilir aslında orada. sağda Babel de oynayabilir sola Hanry gelirse yada Emre, yada formda bi JimyYalnız reis orta sahamızdaki futbolcuların ikisi Belhanda ve Esiti olacaksa 3. oyuncunun çok skor katkısı vermesi gerekiyor
Esiti herkesin söylediği gibi hiç skor üretmiyor
Belhanda seneye de en fazla 3-4 gol ve 8-9 asist yapar
Burada tabiri caiz ise Malinovski gibi çok ekstra skor üretebilen bir orta saha gerekiyor bize, kendisini ispat edememiş olması tartışılır ama Emre Akbaba sağlam olsaydı bu konuda bu sene çok işimize yarayabilirdi
aga tüm konuştuklarımız geliyor mu sanki. sohbet ediyoruz şurda.Hala Banega yazanlar üstünde birşeyler denemek lazım artık. Adam gelmeyecek işte ikide bir yazıp durmayın la.
Hiçbir fikrim yok da reis sözleşmesinin son senesi bu sene kadro dışında kaldığı maçlar oldu daha öncede adı birkaç kez bizimle anılmıştı üstelik Gent'de öyle astronomik rakamlar çekebilecek bir takım değilbu Esitinin fiyatı sözleşmesi falan ne durumda acaba. hakkaten uğraşıyor mu bizimkiler
Eger gelecek olursa toplu halde senin uzerinde birsey deneyebilirmiyiz rdas?Hala Banega yazanlar üstünde birşeyler denemek lazım artık. Adam gelmeyecek işte ikide bir yazıp durmayın la.

Cenk Ergün dönemini ben takip etmedim bile dursun gibi başkan yüzünden ancak yaptığı sözleşmelere bakınca cenk ergun yaptığını herkes yapar önemli olan uygun fiyata oyuncu getirmek ve elindeki oyuncuyu satmakAynisini Cenk Ergunede yaziyordunuz bi bitmediniz