Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reyiz bu Esiti'nin videolarına bakıyorum da, bu kadar tempolu bir oyuncu gol bölgelerinde neden yok şaşırdım valla.Bir de bana füleli geldi acaip hızlanıyor. Baya beğendim fakat uzun yıllardır biz böyle çapa tabir edilen orta saha oyuncuları ile oynamadık, genellikle fener sever böyle topçuları.
ters çalımlarıda var renkdaşım

reyiz bu Esiti'nin videolarına bakıyorum da, bu kadar tempolu bir oyuncu gol bölgelerinde neden yok şaşırdım valla.Bir de bana füleli geldi acaip hızlanıyor. Baya beğendim fakat uzun yıllardır biz böyle çapa tabir edilen orta saha oyuncuları ile oynamadık, genellikle fener sever böyle topçuları.
Tek aciklamasi var, ruyasinda ak sakalli bir dede ' sakin hucuma cikma demistir" :)
Yahu Recep Cetin'in bile golu var su futbol dunyasinda :)

Yani reis tüm enerjisini işin defans yönünde harcıyor adam fiziksel özellikleri okuma yazma bilmeyen gillerden ama ilginç şekilde hızı da var topla çıkışları da var baktığımız zaman Luyindama'ya çok benziyor inanılmaz yetenekli değil ama topla da çıkar terse güzel top da atar yani ilginç bir adam

hem ne kadar kaliteli oyuncularımız olursa olsun takımı ilerde tutacak sürekli geriye koşmamızı engelleyecek böyle bir oyuncu gerekiyor bize dediğin gibi uzun zamandır böyle bir defansif orta sahamız olmadı ama bu tipte orta sahalar bizim ligde hep iş yapar özellikle deplasman maçlarında Esiti-Marcao-Luyindama üçlüsüne güvenirim ben

Güçlü defansif yönü iyi ofans yönü daha zayıf topu kapıp hemen 8 numaraya veren tiplerden
Yalnız reis orta sahamızdaki futbolcuların ikisi Belhanda ve Esiti olacaksa 3. oyuncunun çok skor katkısı vermesi gerekiyor

Esiti herkesin söylediği gibi hiç skor üretmiyor
Belhanda seneye de en fazla 3-4 gol ve 8-9 asist yapar

Burada tabiri caiz ise Malinovski gibi çok ekstra skor üretebilen bir orta saha gerekiyor bize, kendisini ispat edememiş olması tartışılır ama Emre Akbaba sağlam olsaydı bu konuda bu sene çok işimize yarayabilirdi

Yani reis tüm enerjisini işin defans yönünde harcıyor adam fiziksel özellikleri okuma yazma bilmeyen gillerden ama ilginç şekilde hızı da var topla çıkışları da var baktığımız zaman Luyindama'ya çok benziyor inanılmaz yetenekli değil ama topla da çıkar terse güzel top da atar yani ilginç bir adam

hem ne kadar kaliteli oyuncularımız olursa olsun takımı ilerde tutacak sürekli geriye koşmamızı engelleyecek böyle bir oyuncu gerekiyor bize dediğin gibi uzun zamandır böyle bir defansif orta sahamız olmadı ama bu tipte orta sahalar bizim ligde hep iş yapar özellikle deplasman maçlarında Esiti-Marcao-Luyindama üçlüsüne güvenirim ben
bu Esitinin fiyatı sözleşmesi falan ne durumda acaba. hakkaten uğraşıyor mu bizimkiler

terim pek olumlu bakmıyor ama aslında bizde de 10 numara oynasa belki verimi daha da artabilir.

Aynen.

Belhanda derbi maçlarında çok agresif oluyor. Feghouli 10 numarada bazı maçlarda oynayabilir.

Ayrıca Diagne planımız tutmaz ve yüksek bedelle satamazsak Belhanda gözden çıkarılabilir diye düşünüyorum.

Yalnız reis orta sahamızdaki futbolcuların ikisi Belhanda ve Esiti olacaksa 3. oyuncunun çok skor katkısı vermesi gerekiyor

Esiti herkesin söylediği gibi hiç skor üretmiyor
Belhanda seneye de en fazla 3-4 gol ve 8-9 asist yapar

Burada tabiri caiz ise Malinovski gibi çok ekstra skor üretebilen bir orta saha gerekiyor bize, kendisini ispat edememiş olması tartışılır ama Emre Akbaba sağlam olsaydı bu konuda bu sene çok işimize yarayabilirdi
az önce arkadaşımızın dediği gibi Fegh olabilir aslında orada. sağda Babel de oynayabilir sola Hanry gelirse yada Emre, yada formda bi Jimy

Hala Banega yazanlar üstünde birşeyler denemek lazım artık. Adam gelmeyecek işte ikide bir yazıp durmayın la.

bu Esitinin fiyatı sözleşmesi falan ne durumda acaba. hakkaten uğraşıyor mu bizimkiler
Hiçbir fikrim yok da reis sözleşmesinin son senesi bu sene kadro dışında kaldığı maçlar oldu daha öncede adı birkaç kez bizimle anılmıştı üstelik Gent'de öyle astronomik rakamlar çekebilecek bir takım değil

Hani Şükrü Hanedar gerçekten Belçika'ya gitti mi gittiyse Esiti için mi o bile kesin değil bence ama gerçekten almak istiyorsak 3.5-4 mil.€ bonservis bedeli karşılığında bitmeyecek transfer değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt