Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde henüz resmi olarak satılmamış diagne varken 10 milyonluk yedek forvet peşinde değillerdir inşallah.
Belli ki diagne satıldı.

Umut şöyle bir şey de var, Diagne’nin satışını beklemeye devam edersek, elimizde ki tüm opsiyonlar suya düşecek.

Bu sıkıntıyı geçen yaz yaşadık. Forvet transferini hızlı bir şekilde bitirmemiz şart. Adamlar elindeki stoperi satar, ama elindeki tek forveti satmaz.

Yoksa Diagne 100% satılır.

Bu süreci Gomis ile yaşadık. Transfer döneminin kapanmasına 1-2 hafta kala satıldı. ‘Oh nasıl olsa vaktimiz var, alırız sağlam birini’ diye diye Sinan’la CL oynadık.

Bu kabusu teknik ekip yaşamak istemiyor.

Samatta alındın, Diagne’yi bir şekilde yine satarız bu transfer dönemi diye düşünülüyor.

Ha Diagne olmaz, Belhanda olur. Ama 10’a satarız bir futbolcumuzu.

Samatta’yı biraz Belçika basınında araştırdım.

Bundan önce Club Brugge kendisini almak için girişimlerde bulunmuş. Samatta ise yurt içi transfer düşünmediğini belirtmiş.

Ingiltere’nin ubidik gubidik takımları genelde bilgi almış fiyatıyla ilgili. Yok işte Middlesbrough, Aston Villa tarzı takımlar. Aralarında bir Everton, ve ya bir Tottenham yok mesela.

Fiyat olarak haberlerde, Samatta’nın kulübü 15 milyon euro istiyor diye geçiyor. Ama kulüp tarafından yapılan bir açıklama yok.

Benim tahminim ise, bizden 15 milyon euro isterler. Bizim düşüncemiz, ‘6-7’ye bitiririz’ ise, bu transferin olma ihtimali %10 bile değil.

Bir ihtimal Samatta ile görüşmemiz olmuştur, Samatta bize gelmek istediğini net bir şekilde ifade etmiştir, ve bu transferi için kolaylaştırıcı bir etken olabilir.

Yinede bu transferin, bonservis olarak maliyeti 10 milyon euro dan az olma ihtimali yok gibi. 3 milyon kiralık, 7 milyon opsiyon tarzı Luyindama formülünü kulübü kabul ederse, bu transfer olur.

Samatta kulübünde yıllık 1 milyon euro dan fazla kazanmıyordur. Samatta’ya yıllık €2.400.000 civarı teklif yaparsak, çocuğunu kesip gelir. 27 yaşına girecek kendisi, bu zamana kadar sağlam para kazanamadığını düşünüyorum. Yaşı da öyle 21 felan değil, yavaştan sağlam futbolcu maaşı kazanmanın vakti geldi.

Inşallah olur. Tam aradığımız adam.
Samatta ya 2.4 çok reis. 1.7 arti aylik 50 kilo çiğ ete ucarak gelir

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadroya bak beeeee ateş ediyor ateşşşşşşşşşşş

formation-16-07-2019-12-24-52.jpg

Esiti, Lyundama, Marcao bermuda şeytan üçgeni, oraya giren tek parça çıkamaz. :)

Samatta’yı biraz Belçika basınında araştırdım.

Bundan önce Club Brugge kendisini almak için girişimlerde bulunmuş. Samatta ise yurt içi transfer düşünmediğini belirtmiş.

Ingiltere’nin ubidik gubidik takımları genelde bilgi almış fiyatıyla ilgili. Yok işte Middlesbrough, Aston Villa tarzı takımlar. Aralarında bir Everton, ve ya bir Tottenham yok mesela.

Fiyat olarak haberlerde, Samatta’nın kulübü 15 milyon euro istiyor diye geçiyor. Ama kulüp tarafından yapılan bir açıklama yok.

Benim tahminim ise, bizden 15 milyon euro isterler. Bizim düşüncemiz, ‘6-7’ye bitiririz’ ise, bu transferin olma ihtimali %10 bile değil.

Bir ihtimal Samatta ile görüşmemiz olmuştur, Samatta bize gelmek istediğini net bir şekilde ifade etmiştir, ve bu transferi için kolaylaştırıcı bir etken olabilir.

Yinede bu transferin, bonservis olarak maliyeti 10 milyon euro dan az olma ihtimali yok gibi. 3 milyon kiralık, 7 milyon opsiyon tarzı Luyindama formülünü kulübü kabul ederse, bu transfer olur.

Samatta kulübünde yıllık 1 milyon euro dan fazla kazanmıyordur. Samatta’ya yıllık €2.400.000 civarı teklif yaparsak, çocuğunu kesip gelir. 27 yaşına girecek kendisi, bu zamana kadar sağlam para kazanamadığını düşünüyorum. Yaşı da öyle 21 felan değil, yavaştan sağlam futbolcu maaşı kazanmanın vakti geldi.

Inşallah olur. Tam aradığımız adam.
1.5 milyon euroya da uçarak gelir. 2.4 milyon euro gerçekten de yüksek bir ücret.

Peh. Bir umut KAP vardır diye giriyoruz, yine -(eksi) bütçe ile güya görüştüğümüz yeni isimler çıkıyor. Diagne KAP'ı gelene kadar hiç bir transfer görüşmesine inanmamak lazım aziz dostlar.

Samatta ya 2.4 çok reis. 1.7 arti aylik 50 kilo çiğ ete ucarak gelir

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

:ROFLMAO:
1.5 milyon euroya da uçarak gelir. 2.4 milyon euro gerçekten de yüksek bir ücret.

Gelir gelmesinede, 2.4 için kulübünü baya zorlar beni bırakın diye.

Yoksa gelir, biliyorum.

Ama üstteki detay bu transferde önemli. Samatta’nın bu transferi çok istemesi, çok önemli.

Yalniz yonetim atesle oynuyor samatha seri banega isimleri dolasiyor bu adamlar cok ust duzey oyuncular egerki transfer donemi kapandiginda mehmet topal okaka fejsa filan gelirse

Ozaman kan cikar bu adamlarla adin geciyorsa en az ikisini alacaksin yoksa lisecilere gun dogar taraftarida kaybedersin

Samatta denen herife 10 ve üstü vermek akıl mantık işi değil..Adam 27 yaşında gelmiş bu sezon 28 maçta 20 golü var ligde..Önceki sezon 4 bir önceki sezon ise 11 gol atmış... Ve bu istatistikleri belçika gibi vasat bir ligde yapabilmiş..Bizim elimizde 1.5 sezonda 50 gol atan Cagne var ... Bana çok balon bir adam gibi geldi tek sezon adam gibi oynamış hadi istatistğine takılmayalım 27 yaşına kadar bu adamı bir Allahın kulu keşfedemedi mi ??

Samatta gibi oyuncuların alınmasına karşı değilim lakin maximum 6-7 milyon vermek kaydıyla

Verrrr kirmiziyi musap

Yalniz yonetim atesle oynuyor samatha seri banega isimleri dolasiyor bu adamlar cok ust duzey oyuncular egerki transfer donemi kapandiginda mehmet topal okaka fejsa filan gelirse

Ozaman kan cikar bu adamlarla adin geciyorsa en az ikisini alacaksin yoksa lisecilere gun dogar taraftarida kaybedersin
Yönetim aklını başına alsın şu isimleri transfer etmek için yoğun çaba harcasın. Bu isimler demek lige amborgo koymak demek. Öyle hakem filan da kurtarmaz bu sefer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt