Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Bir bok bilmiyor oGurrepegi ver kırmızıyı dedi
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir bok bilmiyor oGurrepegi ver kırmızıyı dedi
Elimizde henüz resmi olarak satılmamış diagne varken 10 milyonluk yedek forvet peşinde değillerdir inşallah.
Belli ki diagne satıldı.
Samatta ya 2.4 çok reis. 1.7 arti aylik 50 kilo çiğ ete ucarak gelirSamatta’yı biraz Belçika basınında araştırdım.
Bundan önce Club Brugge kendisini almak için girişimlerde bulunmuş. Samatta ise yurt içi transfer düşünmediğini belirtmiş.
Ingiltere’nin ubidik gubidik takımları genelde bilgi almış fiyatıyla ilgili. Yok işte Middlesbrough, Aston Villa tarzı takımlar. Aralarında bir Everton, ve ya bir Tottenham yok mesela.
Fiyat olarak haberlerde, Samatta’nın kulübü 15 milyon euro istiyor diye geçiyor. Ama kulüp tarafından yapılan bir açıklama yok.
Benim tahminim ise, bizden 15 milyon euro isterler. Bizim düşüncemiz, ‘6-7’ye bitiririz’ ise, bu transferin olma ihtimali %10 bile değil.
Bir ihtimal Samatta ile görüşmemiz olmuştur, Samatta bize gelmek istediğini net bir şekilde ifade etmiştir, ve bu transferi için kolaylaştırıcı bir etken olabilir.
Yinede bu transferin, bonservis olarak maliyeti 10 milyon euro dan az olma ihtimali yok gibi. 3 milyon kiralık, 7 milyon opsiyon tarzı Luyindama formülünü kulübü kabul ederse, bu transfer olur.
Samatta kulübünde yıllık 1 milyon euro dan fazla kazanmıyordur. Samatta’ya yıllık €2.400.000 civarı teklif yaparsak, çocuğunu kesip gelir. 27 yaşına girecek kendisi, bu zamana kadar sağlam para kazanamadığını düşünüyorum. Yaşı da öyle 21 felan değil, yavaştan sağlam futbolcu maaşı kazanmanın vakti geldi.
Inşallah olur. Tam aradığımız adam.
Kadroya bak beeeee ateş ediyor ateşşşşşşşşşşş
![]()
1.5 milyon euroya da uçarak gelir. 2.4 milyon euro gerçekten de yüksek bir ücret.Samatta’yı biraz Belçika basınında araştırdım.
Bundan önce Club Brugge kendisini almak için girişimlerde bulunmuş. Samatta ise yurt içi transfer düşünmediğini belirtmiş.
Ingiltere’nin ubidik gubidik takımları genelde bilgi almış fiyatıyla ilgili. Yok işte Middlesbrough, Aston Villa tarzı takımlar. Aralarında bir Everton, ve ya bir Tottenham yok mesela.
Fiyat olarak haberlerde, Samatta’nın kulübü 15 milyon euro istiyor diye geçiyor. Ama kulüp tarafından yapılan bir açıklama yok.
Benim tahminim ise, bizden 15 milyon euro isterler. Bizim düşüncemiz, ‘6-7’ye bitiririz’ ise, bu transferin olma ihtimali %10 bile değil.
Bir ihtimal Samatta ile görüşmemiz olmuştur, Samatta bize gelmek istediğini net bir şekilde ifade etmiştir, ve bu transferi için kolaylaştırıcı bir etken olabilir.
Yinede bu transferin, bonservis olarak maliyeti 10 milyon euro dan az olma ihtimali yok gibi. 3 milyon kiralık, 7 milyon opsiyon tarzı Luyindama formülünü kulübü kabul ederse, bu transfer olur.
Samatta kulübünde yıllık 1 milyon euro dan fazla kazanmıyordur. Samatta’ya yıllık €2.400.000 civarı teklif yaparsak, çocuğunu kesip gelir. 27 yaşına girecek kendisi, bu zamana kadar sağlam para kazanamadığını düşünüyorum. Yaşı da öyle 21 felan değil, yavaştan sağlam futbolcu maaşı kazanmanın vakti geldi.
Inşallah olur. Tam aradığımız adam.
Tutunacak dal arıyoruz be rdaş
Kadroya bak beeeee ateş ediyor ateşşşşşşşşşşş
![]()
knk para olsa naga ve marianoyu gözüm kapalı yollarımbekler çok dandik. Babelin yerine de Ardamızı yazalım lütfen.
yalnız esiti ve luyindama insan yer
Samatta ya 2.4 çok reis. 1.7 arti aylik 50 kilo çiğ ete ucarak gelir
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1.5 milyon euroya da uçarak gelir. 2.4 milyon euro gerçekten de yüksek bir ücret.
Yönetim aklını başına alsın şu isimleri transfer etmek için yoğun çaba harcasın. Bu isimler demek lige amborgo koymak demek. Öyle hakem filan da kurtarmaz bu sefer.Yalniz yonetim atesle oynuyor samatha seri banega isimleri dolasiyor bu adamlar cok ust duzey oyuncular egerki transfer donemi kapandiginda mehmet topal okaka fejsa filan gelirse
Ozaman kan cikar bu adamlarla adin geciyorsa en az ikisini alacaksin yoksa lisecilere gun dogar taraftarida kaybedersin