Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine düzgün transfer yapmayı beceremeyip anadolu takımlarını zengin edip onlardan yabancı aldıysak abv. Ne kadar küfür edilse az.

mensah twit atıyo,geldi yorumu yapılyo.ne değşik kafalar bunlar,seri haberlerinde olmayan kuşlar da damlamıs foruma

Eski yönetici Cem Kınay: "Fatih hoca forvete çok önemli birisini alacak. Öyle bir transfer yapılacak ki, yeni sezona stat komple dolu başlayacak. Kombine almayanlar, bu transferden sonra kombine alacak. Fatih hoca Avrupa'da başarıyı çok fazla kafaya takmış durumda." (Radyospor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar lafın karşılığı Samatta olamaz.

Daha büyük birisi, en büyük birisi, en büyüğü ulann..

Bu arada TFF sırf Galatasaray'ın şampiyonluğunu gölgelemek için Rize ve Beşiktaş maçlarının hakemleri Serkan Çınar ve Bülent Yıldırım'ın Super Lig'de artık maç yönetmemesine karar verdi.
Soruyorum o zaman.
İcerde ve dışarıdaki Fenerbahçe maçları hakemi , Konya ve içerde Rize maçının hakemine de yapın aynı şeyi.
Aynı bokun laciverti hepiniz yavşik ve kancıksınız

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

51156

Bu arada TFF sırf Galatasaray'ın şampiyonluğunu gölgelemek için Rize ve Beşiktaş maçlarının hakemleri Serkan Çınar ve Bülent Yıldırım'ın Super Lig'de artık maç yönetmemesine karar verdi.
Soruyorum o zaman.
İcerde ve dışarıdaki Fenerbahçe maçları hakemi , Konya ve içerde Rize maçının hakemine de yapın aynı şeyi.
Aynı bokun laciverti hepiniz yavşik ve kancıksınız

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynını az önce bende yazdım renkdaş. Şimdiden başladılar. Hepsini üstüste koyacaz en üstte habu fenerasyon olcak

Mensah için ilk yıl 1-2 milyon kiralama sonraki yıla zorunlu opsiyon max 4 milyon verildiyse ses etmem. Ama 6-7 milyonu çat diye verdilerse kötü olur bizim için ffp sıkıntılıydı zaten iyice yerin dibine düşeriz

Bu Cuellar iyi bir herif mi? Sadece 1-2 videoya baktım. Tamam çok sert, sağlam oynuyor ama sadece iyi bir kesici gibi geldi bana. Hücum katkısı kıt olur sanki.

Gattuso beginner seviyesi gibi.

Cuellar 6 numara sanırım. Daha çok defansif oynuyor. Aradığımız 8 numara Seri olmalı.

gurrpegi

127

en nefret ettiğim şeyi ikinci kez yapacağım, o yüzden kusuruma bakmayın. bir kişinin ama bir kişinin bile duygularıyla oynamayı düşünmedim. açık açık yazılması gereken şeyleri açık açık yazdım.
(bkz: #2683273" style="box-sizing: border-box; background-color: transparent; text-decoration: none; color: rgb(168, 0, 2); -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);">jimmy durmaz/#2683273)
(bkz: #2665363" style="box-sizing: border-box; background-color: transparent; text-decoration: none; color: rgb(168, 0, 2); -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);">valentine ozornwafor/#2665363)
(bkz: #2685592" style="box-sizing: border-box; background-color: transparent; text-decoration: none; color: rgb(168, 0, 2); -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);">fernando francisco reges/#2685592)
daha böyle bir sürü örnek var. gizli kalması gereken şeyleri de yazmadım.
bugün yazdığım entry ile ilgili yanılırsam bırakın transfer ile ilgili haber vermeyi, normal tek bir entry bile girmem. ayrıca gizli saklı birisi de değilim. ogunsson kardeşim bir telefon uzaklıkta, pilgrim ve mocuishle ile twitter'dan takipleşiyoruz. hatta pilgrim yemek ısmarlayacak. kocum kosecki de kuruvasan:) velhasıl durum böyle, kırdığım üzdüğüm varsa kusura bakmasın.

edit. darıldığını söylediği için yazıyorum. ilgaz abi ve ben balık yiyecektik ama kaide kendini zorla davet ettirdi:)

16 Temmuz 2019 14:13 ~ 14:49 · gurrpegi
Kimden bahsediyor bu bilen varmi

Mensah'ın " thank you God" yazılı twitini baz alarak mı geldiğini düşünüyorsunuz?

sol fovetin adı sol açık olmuş olaya gel... Sow bildiğin 4-2-3-1in 3lüsünde oynayan adamdı önünde webo oynuyordu... Ayrıca transfermarktta 18 maç santrfor 4 maç sol kanat diye belirtmiş Samattanın o sezonki istatistiğini ... Sowun da transfermarkt verilerine baktım o sezon sol açık olarak gösteriyor çoğu maçını... Aynı site örnek verdiğin 2 oyuncu farklı sonuçlar çıkmış
Hocam maçlara da baktım ben. Kanata doğru kayip alan açıyor Samatta. Evet dedigin doğru Sow 4231 in solunda oynuyordu ikisi farkli ama bu da tam santrafor gibi oynamamış. CF gibi oynamış. Aguero Forlandaki Aguero gibi gezgin oynamış

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt