Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Adam Belçikaya gidiyor kokusu Kayseriden çıkıyor. İlginç bir yöneticiSükrü eli bos dönerse Apo Capsleri bir kenara birakip Sükrüye yüklenebilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam Belçikaya gidiyor kokusu Kayseriden çıkıyor. İlginç bir yöneticiSükrü eli bos dönerse Apo Capsleri bir kenara birakip Sükrüye yüklenebilirim
Alışmadınız mı böyle olaylara halaAdam Belçikaya gidiyor kokusu Kayseriden çıkıyor. İlginç bir yönetici
Eski yönetici Cem Kınay: "Fatih hoca forvete çok önemli birisini alacak. Öyle bir transfer yapılacak ki, yeni sezona stat komple dolu başlayacak. Kombine almayanlar, bu transferden sonra kombine alacak. Fatih hoca Avrupa'da başarıyı çok fazla kafaya takmış durumda." (Radyospor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadar lafın karşılığı Samatta olamaz.
Daha büyük birisi, en büyük birisi, en büyüğü ulann..
Aynını az önce bende yazdım renkdaş. Şimdiden başladılar. Hepsini üstüste koyacaz en üstte habu fenerasyon olcakBu arada TFF sırf Galatasaray'ın şampiyonluğunu gölgelemek için Rize ve Beşiktaş maçlarının hakemleri Serkan Çınar ve Bülent Yıldırım'ın Super Lig'de artık maç yönetmemesine karar verdi.
Soruyorum o zaman.
İcerde ve dışarıdaki Fenerbahçe maçları hakemi , Konya ve içerde Rize maçının hakemine de yapın aynı şeyi.
Aynı bokun laciverti hepiniz yavşik ve kancıksınız
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ALLAHHHHHHHHU EKBER.:ddBu kadar lafın karşılığı Samatta olamaz.
Daha büyük birisi, en büyük birisi, en büyüğü ulann..
Niye soyulmak güzel mi geliyorMensahın 5-6mye alınmasına kimse laf etmez heralde.
Bu Cuellar iyi bir herif mi? Sadece 1-2 videoya baktım. Tamam çok sert, sağlam oynuyor ama sadece iyi bir kesici gibi geldi bana. Hücum katkısı kıt olur sanki.
Gattuso beginner seviyesi gibi.
Kimden bahsediyor bu bilen varmigurrpegi
127
en nefret ettiğim şeyi ikinci kez yapacağım, o yüzden kusuruma bakmayın. bir kişinin ama bir kişinin bile duygularıyla oynamayı düşünmedim. açık açık yazılması gereken şeyleri açık açık yazdım.
(bkz: #2683273" style="box-sizing: border-box; background-color: transparent; text-decoration: none; color: rgb(168, 0, 2); -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);">jimmy durmaz/#2683273)
(bkz: #2665363" style="box-sizing: border-box; background-color: transparent; text-decoration: none; color: rgb(168, 0, 2); -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);">valentine ozornwafor/#2665363)
(bkz: #2685592" style="box-sizing: border-box; background-color: transparent; text-decoration: none; color: rgb(168, 0, 2); -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);">fernando francisco reges/#2685592)
daha böyle bir sürü örnek var. gizli kalması gereken şeyleri de yazmadım.
bugün yazdığım entry ile ilgili yanılırsam bırakın transfer ile ilgili haber vermeyi, normal tek bir entry bile girmem. ayrıca gizli saklı birisi de değilim. ogunsson kardeşim bir telefon uzaklıkta, pilgrim ve mocuishle ile twitter'dan takipleşiyoruz. hatta pilgrim yemek ısmarlayacak. kocum kosecki de kuruvasanvelhasıl durum böyle, kırdığım üzdüğüm varsa kusura bakmasın.
edit. darıldığını söylediği için yazıyorum. ilgaz abi ve ben balık yiyecektik ama kaide kendini zorla davet ettirdi
16 Temmuz 2019 14:13 ~ 14:49 · gurrpegi
Hocam maçlara da baktım ben. Kanata doğru kayip alan açıyor Samatta. Evet dedigin doğru Sow 4231 in solunda oynuyordu ikisi farkli ama bu da tam santrafor gibi oynamamış. CF gibi oynamış. Aguero Forlandaki Aguero gibi gezgin oynamışsol fovetin adı sol açık olmuş olaya gel... Sow bildiğin 4-2-3-1in 3lüsünde oynayan adamdı önünde webo oynuyordu... Ayrıca transfermarktta 18 maç santrfor 4 maç sol kanat diye belirtmiş Samattanın o sezonki istatistiğini ... Sowun da transfermarkt verilerine baktım o sezon sol açık olarak gösteriyor çoğu maçını... Aynı site örnek verdiğin 2 oyuncu farklı sonuçlar çıkmış