Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Galatasaray SK - Kulüp profili 12/13
Kulüp bilgileri: Galatasaray (Süper Lig) ➤ Güncel kadro ve piyasa değerleri ➤ Transferler ➤ Söylentiler ➤ Oyuncu istatistikleri ➤ Fikstür ➤ Haberlerwww.transfermarkt.com.tr
Seri'yi 8e yazıyoruz ama Serkan Reçber ısrarla 6 numara oynar defansı sağlam agresif bir 8 lazım diyor
Basin sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesinBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Bende 32 tane var Samatta reise feda olsun istediğini alıp götürsün1 dişi eksik bonservisinden 1m düşsünler.

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsunBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
basınız sagolsunBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Seri'yi 8e yazıyoruz ama Serkan Reçber ısrarla 6 numara oynar defansı sağlam agresif bir 8 lazım diyor
Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun kardeşimBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Başın sağ olsun renktaşımBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşimBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...