Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallah artik 30+ oyuncular bile 10-20 ustu gidiyorGuerpegi Banega entry'in de 6 milyon euroluk teklifimiz masada demişti. 8 milyona kadar çıkarız. Şampiyonlar liginde başarı istiyorsan vereceksin bu paraları.
Yani reis Banega'ya hayranım futbolculuk kalitesini tartışmak gereksiz bile ama dediğin gibi 31 yaşındaki adam için 8-9 mil.€ bonservis çok fazlaYa dostum o yaşta olan adama verilecek para değil. Her türlü zarar ederiz.Baneganın topçuluğunu kenarı koyuyorum
Koca yarıyı santraforsuz geçirmemize sebep olan bir yönetim var, çok da umutlu değilim açıkçası. Dursun Özbek ve liseli avanesi sebebiyle destek olduk vs ama bu adamlar cidden beceriksiz.Bu arada yarın fikstürde çekiliyor.İlk haftalarda derbi olursa transferleri yetiştirmeleri şart oğlu şart.
Güzel denk gelmiş renktaş,efsane diziydi tekrar izleyesim geliyor benim de bu gifleri görünceEkranda bu sahne geçti şuan 13.bölüm![]()