- 20 Mayıs 2011
- 23.089
- 10.121
- 1.873
Arkadaşlar @Hayri Cund nerde. Çok özledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde görünüyor. Senin tarayıcı ile alakalı olabilir.
Bu sorunu yaşayan Taner senin gibi renktaşlarım varsa. Sorun çözülüne kadar mobil tarayıcıdan girin.Şu twitter paylaşımları hala gözükmüyor imanımız gevredi mesajlara bakıp çıkmaktan halledin artık şu sorunu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaşlar @Hayri Cund nerde. Çok özledim.
Az daha vedat vasatına 4 m gömüyorduk vallahi direkten döndük teşekkürler ali koçdiagne gibi birini gönderip oraya samatta veya onun benzeri yahut balotelli gibi bir azmani alirsak fenerin vedatla medatla oynayacak hali kalmaz ve mecburen olur olmaz adamlara para gömerler. gidip misilleme olarak denizi falan alsalar harika olur
Asker de heval mıhlıyorArkadaşlar @Hayri Cund nerde. Çok özledim.
Cagneyi 13 14 satarsak 3m kiralama 8m satin alma olabilirSamatta yazmayın boşuna alamayız. Ümitlenmeyin ama onu almamız şu durumda mümkün değildir.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Adam 50-55 ine geldi ve neredeyse 30 yıldır Avrupada yaşıyor. Artık ülkesinde yaşamak istiyor. Bundan daha doğal ne olabilir kiYa yeter tafo yeter kral yav. Ne milli takimmis alisson'a daha neyi calistiracan Ederson'a ne ogretecen daha