- 18 Mayıs 2011
- 52.952
- 56.823
- 4.613
Seri Galatasaray da ilk mesaj olur umarımSabah yeni nöbete geçeriz.
Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri Galatasaray da ilk mesaj olur umarımSabah yeni nöbete geçeriz.
Sabah yeni nöbete geçeriz.
Valla oynayabilir ayak içi var çocukta. Biraz kafayı çalıştırsa neden olmasın. Yılan gibi araya kaçıyorBen Onyekuru’nun bu kadroda forvet oynarsa efsane olacağını düşünüyorum.Özellikle cl maçlarında.
Makas açıldı ama futbolda değişik işler olabilir. 2000 zamanı da kimse şans vermiyordu bize. Ama dediğin gibi hedef gruplardan çıkmak olmalı, alacağımız galibiyetler karşısında gelecek paralarda yüksek. Kasamızı doldurup bunu sürekli hale getirmeliyiz.Adı geçen oyuncuların transferinin gerçekleştiğini hayal edip kafamızda canlandıralım.Şampiyonlar liginde Barca,Liverpool,Real,City gibi takımlar iyi günlerinde oldukları zaman kendi aralarında oynadıkları maçlarda bile birbirlerini 5-6lık yapıyorlar.O nedenle çok uçuk hedefler koyamayız.Ancak en azından iç sahada hiçbir avrupa takımı elini kolunu sallayarak koşmadan mücadele edemeden çıkamaz.
Van Persie Nani birlikte geldi bir şey olmadı.İngilizce loser dedikleri Türkçe’de ise fb cenabetliği denen kavramı unutmamak lazım.istihbarat şefi aykut diego costa fbye doğru diyor![]()
özgüre hakkını teslim edelim arkadaşlar adam gece gelip manudanda,gurrpegidende,setendende,nacidende önce yazdı bittiğini
Knk kalsın bu nöbet 10 bin mesaj bile olmadı, 15 bin ile tamamlayalım.Sabah yeni nöbete geçeriz.
Gelsin gelsin tam fenerlik adam 3-4 maçta bir atılır bu ligde bile. Şuan kafasında futbol yok zaten. Hiç de sevmem gelirse nefretim de artar.Van Persie Nani birlikte geldi bir şey olmadı.İngilizce loser dedikleri Türkçe’de ise fb cenabetliği denen kavramı unutmamak lazım.
Yillik 4 milyon euro alan bir adami yedek bekletme luksumuz yok renkdaş.zaten alternatifsiz bir kadroda imparator mecburen oynatti bence.aldigi para,verdigi katkinin karsiligi kesinlikle degil.Sende belhandayı öldürdün renktaş adam hem defans hem ofans olarak takımın vazgeçilmezi bence koskoca fatih terim boşunamı vazgeçmiyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Van Persie Nani birlikte geldi bir şey olmadı.İngilizce loser dedikleri Türkçe’de ise fb cenabetliği denen kavramı unutmamak lazım.
Daha Ne olsun şevkicimSeri iyi futbolcu gercekten ve gelmesi halinde sevinirim fakat burada aşırı abartıldığını düşünüyorum.
Küme düşen bir takımdan geliyor sonucta ve kariyeri bu kadar da abartılacak bir futbolcu değil
Badou ndiayenin tekniği iyi olan hali ve yası genc sayılır bizde de tutabilir.Yine de ben aşırı beklentiye girmeden kendisinin bizde ki performansını bi görmek istiyorum tabi transferi gerceklesirse
onyekuru da takımı ileride tutamama özelliği vardı. Babel ise tam tersi buna örnek querasma babel feghouli bu adamların ayağından top almak kolay değil. Bunlara top gelince topu saklıyorlar ve takım ileri çıkamak için zaman kazanıyor. Ama onye 10 saniye içinde ya efsane şeyler yapıyor ya topu veriyor. O gün günündeyse süper oynuyor değilse beyinsiz diyoruz. Şahsen ben beyinsiz dediğim çok maçını, bir o kadar da efsane dediğim maçları var.Onyekuru şart kesinlikle.Takımı ileri taşıyabilen tek oyuncumuzdu.
bennaceri aldılar gibi.şimdi de modrici alacaklar2 kiralama 15 opsiyon teklif etmiş milan oyuncu bizi seçmiş, milan da 6 tane orta saha var adam haklı, bence Milana yakın şartlarda kiraladık 2+13 mü acaba