Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri iyi futbolcu gercekten ve gelmesi halinde sevinirim fakat burada aşırı abartıldığını düşünüyorum.

Küme düşen bir takımdan geliyor sonucta ve kariyeri bu kadar da abartılacak bir futbolcu değil
Badou ndiayenin tekniği iyi olan hali ve yası genc sayılır bizde de tutabilir.Yine de ben aşırı beklentiye girmeden kendisinin bizde ki performansını bi görmek istiyorum tabi transferi gerceklesirse

Adı geçen oyuncuların transferinin gerçekleştiğini hayal edip kafamızda canlandıralım.Şampiyonlar liginde Barca,Liverpool,Real,City gibi takımlar iyi günlerinde oldukları zaman kendi aralarında oynadıkları maçlarda bile birbirlerini 5-6lık yapıyorlar.O nedenle çok uçuk hedefler koyamayız.Ancak en azından iç sahada hiçbir avrupa takımı elini kolunu sallayarak koşmadan mücadele edemeden çıkamaz.
Makas açıldı ama futbolda değişik işler olabilir. 2000 zamanı da kimse şans vermiyordu bize. Ama dediğin gibi hedef gruplardan çıkmak olmalı, alacağımız galibiyetler karşısında gelecek paralarda yüksek. Kasamızı doldurup bunu sürekli hale getirmeliyiz.

Benim için şu ana kadar nöbet tutmaya değecek tek isim Seri oldu umarım olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Van Persie Nani birlikte geldi bir şey olmadı.İngilizce loser dedikleri Türkçe’de ise fb cenabetliği denen kavramı unutmamak lazım.
Gelsin gelsin tam fenerlik adam 3-4 maçta bir atılır bu ligde bile. Şuan kafasında futbol yok zaten. Hiç de sevmem gelirse nefretim de artar.

DAAMMNNNN
fd2d51dc4887513198aa7c65264da879.jpg

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Evet suan Youtubetan Seriyi aradim ve AC Milan taraftarlariyla bir gonul bagi kurdum. Adamlar buyuk umutlarla bircok welcome to AC Milan videosu yapmislar zamaninda Seri icin. Aklima bizim Alan, Modeste videolari geldi. Falcao icin welcome to Galatasaray videosu yapmis olan bir gonlu zengin bile vardi

Sende belhandayı öldürdün renktaş adam hem defans hem ofans olarak takımın vazgeçilmezi bence koskoca fatih terim boşunamı vazgeçmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yillik 4 milyon euro alan bir adami yedek bekletme luksumuz yok renkdaş.zaten alternatifsiz bir kadroda imparator mecburen oynatti bence.aldigi para,verdigi katkinin karsiligi kesinlikle degil.

Seri iyi futbolcu gercekten ve gelmesi halinde sevinirim fakat burada aşırı abartıldığını düşünüyorum.

Küme düşen bir takımdan geliyor sonucta ve kariyeri bu kadar da abartılacak bir futbolcu değil
Badou ndiayenin tekniği iyi olan hali ve yası genc sayılır bizde de tutabilir.Yine de ben aşırı beklentiye girmeden kendisinin bizde ki performansını bi görmek istiyorum tabi transferi gerceklesirse
Daha Ne olsun şevkicim
Böyle kompleke bi ismi parayla alamazsın
Hagi de bize bitik diye geldi.Ama bize gelince herşey değişti.Ki bu genç.Daha iyi olmazdı

Onyekuru şart kesinlikle.Takımı ileri taşıyabilen tek oyuncumuzdu.
onyekuru da takımı ileride tutamama özelliği vardı. Babel ise tam tersi buna örnek querasma babel feghouli bu adamların ayağından top almak kolay değil. Bunlara top gelince topu saklıyorlar ve takım ileri çıkamak için zaman kazanıyor. Ama onye 10 saniye içinde ya efsane şeyler yapıyor ya topu veriyor. O gün günündeyse süper oynuyor değilse beyinsiz diyoruz. Şahsen ben beyinsiz dediğim çok maçını, bir o kadar da efsane dediğim maçları var.

Ama feg, babel hep bir standartta hep tehlikeli oldular oluyorlar. O yüzden bence alınırsa tabi ki isterim ama babel varken de gelmese üzülmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt