Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahmin yapmak cok zor ama eger transfer yapilacaksa satis yapmamiz gerekiyor

Bu satisa göre transfer döneminde yapacagimiz hamleler belli olur

Orta saha da sayisal bir eksikligimiz var Taylan’in oynadigi bölgede,oraya yerli bir alternatif olabilir mesela ama Bana göre öncelik Forvet olmali veya golcu bir kanat oyuncusu

Duygusal davranmamalıyız.Ederini bulan oyuncuyu satıp gereken takviyeleri yapmak gerekir.Sadece lig için Donk bile yeterli olur ancak sayı olarak yeterli olmayacağı için bir transfer yapılabilir.

Sezon sonu Saracchi, Şener, Etebo, Belhanda, Donk, Linnes, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Emre Taşdemir ve Arda'nın sözleşmesi bitiyor.

Sizce kimler kalmalı ?

Muslera'nın da bitiyor ama onu saymıyorum zaten hiç vakit kaybetmeden hemen sözleşmesi uzatılmalı.

Bence yerli oyunculara ve gurbetçi kaliteli isimlere yönelsek iyi olur yerli oyunculardan hocamız bir şekilde verim alabiliyor ama geleceklerden önce çöpleri şutlamamız lazım

Ömer Babel falcao diagne Şener etabo ozornwafor bu isimleri gönderip kadro şişkinliğini en aza indirmek ilk öncelik olmalı

yerine listem

mandzukic oluru varsa pato
A.musa
Ali akman
Kenan Karaman
Salih uçan
Ve siyahi b2b

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Salih B2B
Kerem Pato Kenan

onyekuru güzel ama zor dün son dakika keremi çok beğendim bitiriciliği çok iyi düzenli forma giymesi şart

Elin değmişken defansıda değiştirseydin

Bi yapılanma lazım ama dediğin oyuncularla ve bu devre arası değil + ffp var

Ve artık pato,naingolan,mandzukic,maldini,ronaldinho,recoba,stam gibi yaşlı ve yüksek maaşlı adamlara kesinlikle yaklaşmamalıyız

Net genc kuvvetli bir forvet lazim sorloth muric tipi bir adam lazim net bir 6 numara lazim bir hizli kanat lazim birde belhanda giderse 8 10 oynayacak biri lazim ama skorer olmali duran top atmayi bilmeli

Sezon sonu Saracchi, Şener, Etebo, Belhanda, Donk, Linnes, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Emre Taşdemir ve Arda'nın sözleşmesi bitiyor.

Sizce kimler kalmalı ?

Muslera'nın da bitiyor ama onu saymıyorum zaten hiç vakit kaybetmeden hemen sözleşmesi uzatılmalı.
Akbaba ve Arda haric hepsi gitmeli

Bu tren kaçti malesef Avusturya bu herifi konusuyor. Geçen Sene söylemistim bu adami ozaman alacaktik
tum avrupa konussa ne yazar ki. Danimarkanin içinden geçen Olsen 7 milyona gitti.
Bizimkiler 5 milyon vermez konusu ise orada katilirim ama su donemde 10 milyon euroya kadar bonservis cerez parası şu eşiği bir şekilde aşmamış lazim. Ayni şekilde göğüs reklamı falan hemen tlye çevirip ov çok para tiplerine girmemesi futbolun parası birimi döviz ve gelirler de yuksek seviyeden döviz olmak zorunda.

Sizce kimler kalmalı ?

çok akıllı bir yönetim belhanda, linnes, ömer, emre ile çok düşük ucretlerden sözleşme uzatıp bunları bir şekilde bir yerlere çakıp para yaratmak için bağlantılar kurar.

Geldiği ilk gün demiştim luyindama tam epl stoperi özellikle guardiola çok sever bu tarz adamları fakat satarsak yerine aynı şekilde güçlü bir stoper bulabilirmiyiz

Stoper alma niyetimiz varsa stoperlerden biri satıldı/satılacak demektir.

tum avrupa konussa ne yazar ki. Danimarkanin içinden geçen Olsen 7 milyona gitti.
Bizimkiler 5 milyon vermez konusu ise orada katilirim ama su donemde 10 milyon euroya kadar bonservis cerez parası şu eşiği bir şekilde aşmamış lazim. Ayni şekilde göğüs reklamı falan hemen tlye çevirip ov çok para tiplerine girmemesi futbolun parası birimi döviz ve gelirler de yuksek seviyeden döviz olmak zorunda.

o yüzden su Önümüzdeki 2 Transfer dönemi çok kritik. Scout ekibimiz gercekten iyi calisiyor. Su parayi adam akilli kullanacak yöneticiler olsa Türkiyenin bayerni olmustuk ne febe ne bjk ne baskasi kalacakti piyasada

Transfer olarak istediğim 2 isim var biri Ali Akman diğeri de K.Sulemana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt