Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yerli oyunculara ve gurbetçi kaliteli isimlere yönelsek iyi olur yerli oyunculardan hocamız bir şekilde verim alabiliyor ama geleceklerden önce çöpleri şutlamamız lazım

Ömer Babel falcao diagne Şener etabo ozornwafor bu isimleri gönderip kadro şişkinliğini en aza indirmek ilk öncelik olmalı

yerine listem

mandzukic oluru varsa pato
A.musa
Ali akman
Kenan Karaman
Salih uçan
Ve siyahi b2b

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Salih B2B
Kerem Pato Kenan

onyekuru güzel ama zor dün son dakika keremi çok beğendim bitiriciliği çok iyi düzenli forma giymesi şart

Şu Salihte ne var Allah aşkına övüp duruyorsunuz.. emre kılınç arı gibi maşallahı var cebinden 2 tane salih çıkarır.. bu kadar cansız adam ancak Alanya'da oynar.. Bu yıl pek izlememiştim dün sırf Salih için izledim geçen yılki hali neyse o.. efecan-bakasetas bu yıl da davidson işi gören adamlar siopis de göbeği toparlıyor salih resmen yancı gibi

Şu Salihte ne var Allah aşkına övüp duruyorsunuz.. emre kılınç arı gibi maşallahı var cebinden 2 tane salih çıkarır.. bu kadar cansız adam ancak Alanya'da oynar.. Bu yıl pek izlememiştim dün sırf Salih için izledim geçen yılki hali neyse o.. efecan-bakasetas bu yıl da davidson işi gören adamlar siopis de göbeği toparlıyor salih resmen yancı gibi
Son maçlarını izledim.Hiçbir sorumluluk almıyor.Tek maçlık performans değilse kesinlikle gelmemeli.

Luyi'ye o paralar verilse ki çok mantıklı gelmiyor şu an benim tercih şansım olsa direkt gelen parayı Sörloth'u alırdım, Leipzig vazgeçer muhtemlen aynı paralara.

anadoludan topcu almicaksin diyen tayfa salihe kafayi takmis gibi

Açıkçası salihi istemem ama illa gelmesin de demiyorum bedavaysa alırsın bir şans verirsin hoca birşey görmüş ki takmış derim..
Ama arkadas haftalardır göbekte çok iyi iş yapan kilinci kesmiş direk salihi koymuş kadrosuna buna anlam veremiyorum işte ..

:unsure:

maxresdefault (1).jpg

Bence Luyindama satılma olasılığı Marcao'ya göre daha fazla sakatlık olmasaydı zaten satılacaktı deniyordu sakatlığını atlattı ve eski performansının yakınına da döndü. Bence o satılır yerinede Wout Faes yada Cesar Montes alınabilir ama stoperlerden birinin satılması kesin gibi bence.

Luyindama gidecekse sezon sonuna kadar stoper konusunda kiralık yedek vs bakmak yada gençleri oynatmak lazım devre arası iyi adam zor bulunur, Salih Efecan Dorukhan Ali Akman Berat Burak kapacak vs gibi yerliler öncelikli olmalı, potansiyelli yerli Fatih hocanın elinde parlıyor, yabancı olarak net şekilde santraforların yenilenmesi şart, Belh Fegh değişilmez değil para veren varsa paraya çevirmek lazım 2 sinin maaşıyla sıfırdan takım kurulur. Muslera'da kesinlikle 1.5€ civarına çekilmeli.

Luyindama gidecekse sezon sonuna kadar stoper konusunda kiralık yedek vs bakmak yada gençleri oynatmak lazım devre arası iyi adam zor bulunur, Salih Efecan Dorukhan Ali Akman Berat Burak kapacak vs gibi yerliler öncelikli olmalı, potansiyelli yerli Fatih hocanın elinde parlıyor, yabancı olarak net şekilde santraforların yenilenmesi şart, Belh Fegh değişilmez değil para veren varsa paraya çevirmek lazım 2 sinin maaşıyla sıfırdan takım kurulur. Muslera'da kesinlikle 1.5€ civarına çekilmeli.
devre arası iyi adam zor bulunur, o yüzden elimizdeki en iyi stoperi satalım aynen ...

devre arası iyi adam zor bulunur, o yüzden elimizdeki en iyi stoperi satalım aynen ...
Doğru düzgün yararlanamadığın sürekli sakatlanan stoper evet, adamın adı çıkmadan kakalamak lazım yoksa elimizde patlayacak, para eden kim varsa bu takımda satılabilir, satmayınca acısı sonradan çıkıyor.

Oynamadığı son 3 maçta 1 gol yemişiz renktaş. Sanırım yediğimiz gol, verdiğimiz tek gol pozisyonuydu.

Defansı takım halinde yapılır, ki eminim sende biliyorsundur. Gayet gidebilir Luyindama doğru paraya.

Yerine genç, yerli bir stoper alınabilir.

Oynamadığı son 3 maçta 1 gol yemişiz renktaş. Sanırım yediğimiz gol, verdiğimiz tek gol pozisyonuydu.

Defansı takım halinde yapılır, ki eminim sende biliyorsundur. Gayet gidebilir Luyindama doğru paraya.

Yerine genç, yerli bir stoper alınabilir.
naber muhsin rengim.

yine millete yargı dağıtıyorsun anlaşılan

Zaten giderse nicelik olarak da eksik kalacagiz. 1 tane stoper sart

Bence Luyindama satılma olasılığı Marcao'ya göre daha fazla sakatlık olmasaydı zaten satılacaktı deniyordu sakatlığını atlattı ve eski performansının yakınına da döndü. Bence o satılır yerinede Wout Faes yada Cesar Montes alınabilir ama stoperlerden birinin satılması kesin gibi bence.
Atilla szalai alınsa çok iyi olur

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindama satılacaksa 2 stoper lazım zaten stoper olarak eksiğimiz var satılırsa 20 dem aşağı olmaması lazım bu paranın 5-6 milyonu ile 2 stoper geri kalanı ile minimum bir orta saha 1 kanat bir forvet almamız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt