- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bunun kaniti ajansspor degil umarimewt işte o kdr çıkıyor kasadan rezalet değilmi bunu söyle bakiym
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun kaniti ajansspor degil umarimewt işte o kdr çıkıyor kasadan rezalet değilmi bunu söyle bakiym
Bunun kaniti ajansspor degil umarim
Bursanın yarısı Artvin diğer yarısı da Erzurum ve Muşludurartvinliydin degil mi abi sen
Brüt ücretten hesaplarsan Falcao'nun toplam ücreti baya yüksek.ewt işte o kdr çıkıyor kasadan rezalet değilmi bunu söyle bakiym
Brüt ücretten hesaplarsan Falcao için yıllık cebimizden çıkan 12 milyon euro üstat.
Bir Diagne parası![]()
Yanlış.Bursanın yarısı Artvin diğer yarısı da Erzurum ve Muşludur![]()
O eski vergi sistemine tabii. %15Brüt ücretten hesaplarsan Falcao'nun toplam ücreti baya yüksek.
Aa ben öyle biliyordum. Erzurumluları biliyorum ama Bulgaristan göçmenleri bizim orada da var. Gerçi çoğu yazlıkçı ama 89'da gelenlerde fazlaydı.Yanlış.
Muşlular belirgin sayıda yok. Erzurum ve Bulgaristan göçmeni çok.
Artık bir o kadar Suriyeli var.
Çok fazla var abi göçmen. Belirli bölgelerde yaşıyorlar genelde.Aa ben öyle biliyordum. Erzurumluları biliyorum ama Bulgaristan göçmenleri bizim orada da var. Gerçi çoğu yazlıkçı ama 89'da gelenlerde fazlaydı.
Doğrudur bizim Tekirdağ'da da Köse İlyas'da bir mahalle komple bunlardandı. Göçmenleri severim ya en azından bizim Tekirdağ'da ve İstanbul'daki komşularımı hakikaten temiz ve zararsız insanlardır.Çok fazla var abi göçmen. Belirli bölgelerde yaşıyorlar genelde.
Sanirim Ali Akman oluyor. Rodop da söylemis. Hoca ikna etmis olabilir mi?
Ne ne?Bu ne simdi
Senin futbol piyasasindan haberin var mi?
Teixeira>hulk
%40 vergi meselesi düşmüş sanırım tekrar Fener'in kap açıklamasına göre düştüğü anlaşılmıştı.Yeni sistemde vergi %40
Eskiden 3 alana 4 vermek lazım şu an aynı net maaş için hemen hemen.