Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmesini istemem o zaman reis şahsen. Çünkü Feghouli sağ iç olarak gayet kendini buldu son zamanlarda. Taylan tek bozulmaması gereken adam takımda. Yedek kalmayı kabul edecekse buyursun gelsin ama. Taylan'ın yedeği olarak gayet iyi oynar. Ama Seri'nin regista olduğu bir takım orta saha olarak ezilmeye mahkumdur. He Seri 8 oynayacaksa o da uyar.
Seri gerçekten STSL şartlarına uygun bir oyuncu değil fiziği ve defansif eksikliği sebebiyle Taylan'ın ona göre bir artısı varsa fiziği kondisyonu ve defansif özelliği de var tabii Seri bambaşka bir oyuncu onun saha görüşü pas becerisi sakinliği kolay kolay hiçe sayılacak bir oyuncu değil

Ayrıca dediğin gibi Taylan/E.Kılınç ve Feghouli üçlüsü uyumlu oldu orta sahada kolay kolay bozmamak gerekiyor Seri yerine sol tarafta fişek bir kanat oyuncusu bulmak çok daha acil bence tabii ki Taylan'a da bir alternatif lazım Seri için Fulham bonservis ister ayrıca 2.8 mil.€ maaş için imza atmıştı bize geçen sene yedek olmayı Taylan'a alternatif olmayı geçtim ilk 11'e yapacağımız transfer için böyle bir bütçemiz var mı ?

Mesela Feghouli'nin oynadığı 8 numara görevini oynayabilecekse buyursun gelsin o pas alış verişinin kilit pasların kralını yapar hani herhangi bir rakibe karşı herhangi bir maçta oyunun temposunu gidişatını belirleyecek oyuncu olur ama ya o mevkiye göre hücum katkısı ne olur ? veya Seri 8 numara gibi sağ içte oynamaya başladığı zaman Feghouli ne olacak ? yeniden sağ kanada geçtiği vakit bol bol sövdürmez mi kendine

Çıkan haberlerin aksine yabancı konjenjanımızın dolu olması ve bonservis ödeyebilecek halde olmayışımız sebebiyle ben pek ihtimal vermiyorum Seri transferine

Olm sen yapma bari ya o herifi Barca hocası izlememiştir.
muhtemelen :D hala hayretlerdeyim nasil yapistirdilar koca kulube, orta seviye icin fakir melosu ama ben brezilyadayken bayağı takip etmistim hatta nöbette birkac kere zikrettim adini.
Barcalilarin varlığından bile haberdar olduğunu da sanmiyorum bayağı ucuza dusurebliriz

Seri'nin seneye sözleşmesi bitiyor , kulübünde tamamen dışarıda kaldı. Bonservis beklentileri kalmamıştır diye düşünüyorum.

Belki fırsat transferi olarak görüyor olabilirler ama kadro planlamamıza uygun bir oyuncu değil bence.

Hem maaş + imza parası maliyeti yüksek olur.

Umarım akıllarından bile geçmiyordur.

Bi ara Eskişehir’de bir oyuncuyu söylüyordu herkes.O Taylan’ın yerini rotasyonda doldurabilir mi?Adını hatırlayamadım şu an.

Taylan ve Seri ikilisini merak etmiyor değilim. İkisi de pasör. Kanatlar da hızlı adamlarla farklı bir durum olabilir.

hoca seriye takıksa aldırır ,yoksa gelmez

Penumbral LUNAR Eclipse 2020 November 30 4:29:32 8 Gemini 38

1607376288081.webp

Crystal Palace Max Meyeri U23 takima yollamis son hafta. Sözlesmesi bitiyor ve bir ara biz ilgileniyoruz diyorlardi. Maasindan kurtulmak icin belki bedavaya yollarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt