Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize bu oyuncular lazım aldığımızda son kullanıcısı olmayacağız.

roman-yaremchuk-kaa-gent-1604923858-50831.jpg

ROMAN YAREMCHUK ( FORVET )

images

ATİLLA SZALAİ ( SOL STOPER )

A0qHguWc.jpg

PATRİCK BERG ( ORTASAHA ÖN LİBERO )

philip-zinckernagel-fk-bodo-glimt-1603284337-49631.jpg

PHİLİP ZİNCKERNAGEL ( 10 NUMARA ) BONSERVİSSİZ

Caulker çok ağır ve artık 29 yaşına gelmiş bir oyuncu alıp en kötü 1 sene oynatsak 30 yaşında olacak ve satışı zor. Biz bugün niye Marcao-Luyindama var diye seviniyoruz çünkü hem iyi oyuncular hem de sattık mı +15 milyon euro garantileri var. Şimdi yeni Marcao'lar Luyindama'lar almak varken ligimizde ki tank ve yaşlı bir stopere parayı niye akıtalım?

Sürekli genç oyuncu almalıyız alacağımız tecrübeli oyuncu yaşı maksimum 26-27 olmalı. Satışı olmayan adamlar bizim kulüpleri batırdı.

---------------------muslera-------------------

--omar---luyindama----marcao-----saracchi---

-------feghouli--------taylan------belhanda-----

----oğulcan--------------------------onyekuru---

-------------------------diagne------------------

2. yarı takım bu şekilde olur.

Caulker çok ağır ve artık 29 yaşına gelmiş bir oyuncu alıp en kötü 1 sene oynatsak 30 yaşında olacak ve satışı zor. Biz bugün niye Marcao-Luyindama var diye seviniyoruz çünkü hem iyi oyuncular hem de sattık mı +15 milyon euro garantileri var. Şimdi yeni Marcao'lar Luyindama'lar almak varken ligimizde ki tank ve yaşlı bir stopere parayı niye akıtalım?

Sürekli genç oyuncu almalıyız alacağımız tecrübeli oyuncu yaşı maksimum 26-27 olmalı. Satışı olmayan adamlar bizim kulüpleri batırdı.
Luyindama yerine düşünüyorsak zaten çok söveriz, bazı taraftarlar hala farkında değil Luyindama gitsin nasıl olsa Donk oynar yerine diyorlar ama Caulker'in herhangi bir atlet oyuncu karşısında ezildiğini görünce çok söveriz

---------------------muslera-------------------

--omar---luyindama----marcao-----saracchi---

-------feghouli--------taylan------belhanda-----

----oğulcan--------------------------onyekuru---

-------------------------diagne------------------

2. yarı takım bu şekilde olur.
Takımda yeriyle oynayacağım son oyuncu Taylan ve Emre Kılınç olur

Ayrıca ben hızlı çizgiye basarak oynayan kanat oyuncularından vazgeçtim sanırım eğer bu sistem ile oynayacaksak top kullanmayı bilen dribling yeteneği ile öne çıkan içeri yaklaşarak oynayan kanat oyuncuları ile devam etmekten yanayım

Philip Zinckernagel

İsmini hiç duymadım fakat olumlu bir elektrik aldım.

Caulker'ın İngiliz pasaportu var yalnız. O pasaporta sahip adam çaptan düşmezse 32 yaşında da bonservisini çıkarır. Luyi 2-3 yıl daha böyle takılsa büyük ihtimal hiç alıcı bulamayacak. Marcao da aynı şekilde ki dünya futbolu ne kadar ilerlerse ilerlesin savunmasında açık olan stoper her türlü düşük piyasada kalır. Marcao da o açıdan hiçbir zaman kusursuz olamayacak gibi gözüküyor. Caulker en azından işin tek tarafını ama önemli tarafını şüphe uyandırmayacak seviyede yapabilen bir adam. Galatasaray için her türlü iyi kazanım olur ama bizim açık alan oyununda Luyi'nin ikamesi olabilir mi benden ondan çok emin değilim. Yine de pozisyon almadaki becerisi bu konudaki çoğu soru işaretini de ortadan kaldırır diye düşünüyorum.

Sol stoper oynayan Abdülkerim Bardakçı için Fatih Terim'in devre arasında girişimde bulunulmasını istediği öne sürüldü.

Piyasa değeri 600 bin Euro olan başarılı defans oyuncusunun Konyaspor'la mayıs 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. (Sabah)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

marcao'dan sonra ligdeki en iyi oyun kurucu stoper. anormal iyi bir ayağı ve pas vizyonu var.

Hulkun hala futbol oynadığını yeni öğrendim o ayı dünya kupasında brezilyalı rezil edince futbolu bıraktı saniyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt