- 23 Ocak 2019
- 24.918
- 32.520
- 2.233
Drogba dönmeye niyetlenmiş, hayırlı olsun yeni forvetimiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
........................Muslera.........................
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
........Feghouli... Taylan... Belhanda........
.......................... Kılınç..........................
................Diagne.......... Babel.............

Hayrocum bende isterim kaşarlı sosisli sucuklu mısırlı zeytinli pizza ama buzdolabında malzeme yok ekmek üstü yağ reçel devamkee bro
bunların antremanları ile ilgili en doğru samimi ve ciddi haberleri sadece ahmet ercanlardan öğrenebiliriz. Keşke bizi bilgilenirse ahmetBunların antrenman geyikleri de bitmiyor yav. Bir ara da teknolojik acayip şeyler yapıyorlardı.
Yaklasiyor yaklasmakta olan
bunların antremanları ile ilgili en doğru samimi ve ciddi haberleri sadece ahmet ercanlardan öğrenebiliriz. Keşke bizi bilgilenirse ahmet

Bir ara 12 numara vardı noldu onlara
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlis transfer. Hem bizim malimiz degil hem de çalımcı degil@TransferWeb1: Onyekuru haberini geçen sene ilk olarak duyurmuştum. O kaynağım bana, tekrardan Galatasaray'a gelecek endişelenme dedi. İzleyip görelim
Kısacası Onyekuru, Ocak ayında tekrardan Galatasaray'da... Yönetim belli ki sağ gösterip sol vuruyor muhabirler aracılığıyla.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunlarin duyumlari hep iyidi sanki. ertanla felan beraber calisiyorlardi bir de galiba@TransferWeb1: Onyekuru haberini geçen sene ilk olarak duyurmuştum. O kaynağım bana, tekrardan Galatasaray'a gelecek endişelenme dedi. İzleyip görelim
Kısacası Onyekuru, Ocak ayında tekrardan Galatasaray'da... Yönetim belli ki sağ gösterip sol vuruyor muhabirler aracılığıyla.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi