Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
........................Muslera.........................
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
........Feghouli... Taylan... Belhanda........
.......................... Kılınç..........................
................Diagne.......... Babel.............

tenor.gif

Bir ara 12 numara vardı noldu onlara

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@TransferWeb1: Onyekuru haberini geçen sene ilk olarak duyurmuştum. O kaynağım bana, tekrardan Galatasaray'a gelecek endişelenme dedi. İzleyip görelim

Kısacası Onyekuru, Ocak ayında tekrardan Galatasaray'da... Yönetim belli ki sağ gösterip sol vuruyor muhabirler aracılığıyla.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru’nun Monaco’da tutunamama sebebi süratli ve fizikli oyuncuların çok fazla olduğu bir lig olmasından kaynaklı.Bizim ligimizde yürüyerek pozisyona giriyordu.

@TransferWeb1: Onyekuru haberini geçen sene ilk olarak duyurmuştum. O kaynağım bana, tekrardan Galatasaray'a gelecek endişelenme dedi. İzleyip görelim

Kısacası Onyekuru, Ocak ayında tekrardan Galatasaray'da... Yönetim belli ki sağ gösterip sol vuruyor muhabirler aracılığıyla.

Yanlis transfer. Hem bizim malimiz degil hem de çalımcı degil

bunlarin duyumlari hep iyidi sanki. ertanla felan beraber calisiyorlardi bir de galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt