Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.628
- 43.473
- 3.748
:crushed:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın Hakan çalhanoğlu sözleşmesi bitiyormuş, gelir mi acaba buralara
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazın Hakan çalhanoğlu sözleşmesi bitiyormuş, gelir mi acaba buralara
Milan senelik 3-3,5 (kaynaka göre) milyon net teklif etmis ve Hakanin menajeri oyuncusu icin 5-6 arasi istiyormus.
*Kaynağa
33 le anca gelir bize. Kariyerini noktalarYazın Hakan çalhanoğlu sözleşmesi bitiyormuş, gelir mi acaba buralara
Paraya bak beMilan senelik 3-3,5 (kaynaka göre) milyon net teklif etmis ve Hakanin menajeri oyuncusu icin 5-6 arasi istiyormus.
A.selamMerhaba
Onye yerine Kerem ve JESSE’yi parlatalim desem ne dersiniz
Tatil icin daha guzel memleket mi var gelir tabi
Bu forumda hakanı istemeyen çok kişi vardı..
Klüplerin en büyük sorunu taraftarın benlikçi tutumu..Bunu yöneticilerde yapabilir.Benim oyuncum süper, benim kadrom süper, benim başkanım ve yöneticilerim çok iyi..
hakan konusundada belhandanın iyi olduğunu söyleyip savunuyorlardı.
Nasıl ki transfer dönemlerinde alınan oyuncular süper alınmayan veya alınamayan oyuncular çöp ise buda aynı mevzu..
Hem Onyekuru gelsin diyoruz daha sonra da Kerem niye şans bulmuyor diye söyleniriz, Falcao/Babel ve Diagne varken Ali Akman gelsin diyoruz sonra bu çocuğu oynatmayacaksak niye aldık derizOnyekuru'ya gerek yok bence Kerem varken
Reis dur sen de gözünü seveyim Onyekuru Galatasaray ve Eupen haricinde hayatında ne başarısı oldu da birinci sınıf topçu oldu ? sanki Rashford'dan Sane'den bahsediyorsunOnyekuru'ya asıl gerek yok? 40 maç oynayacağız, daha bunun kupa maçları var, 3 günde 1 sıkışık fikstürü var.
Ok, Kerem de oynasın, ama her zaman alternatife ihtiyaç vardır. Delici oyuncu iyidir. Biri sağda, biri solda oynar gerekirse. Çok maç var.
Ki Onyekuru birinci sınıf bir topçu. Normalde bu ekonomik krizde, Türk futbolunun bu imajinda, Onyekuru gibi genç ve potansiyelli bir adamı hayatta Türkiye'ye getiremezsin.
Biraz da şansa, adam burada tutmuş, kulübe de aidiyet duyuyor, bu seviyedeki bir hucumcuya hayır diyorsunuz.