Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onye yerine Kerem ve JESSE’yi parlatalim desem ne dersiniz

Ben onyekurunun vazgeçilmez olduğunu düşünmüyorum.
Onyekurudan daha iyisi demeyelimde keita tarzı daha net adam geçen ,rakibin iyi kapanmasından dolayı o kilidi açıp rakibin dengesini bozacak özellikte bir adam kesinlikle şarttır.

kerem ve jesseyi parlatma işine gelirsek..Bizim şu an bu seneyi kesinlikle şampiyon bitirmemiz lazım.Ona göre alternatif falan değil ilk 11 e oyuncu almamız gerekiyor.
bence parlatma işini daha sonra yapalım.
Zaten bu oyuncular gerçekten fark yaratacak pozisyona gelirse o formayı kapacaklar.

Tatil icin daha guzel memleket mi var gelir tabi

Bu forumda hakanı istemeyen çok kişi vardı..
Klüplerin en büyük sorunu taraftarın benlikçi tutumu..Bunu yöneticilerde yapabilir.Benim oyuncum süper, benim kadrom süper, benim başkanım ve yöneticilerim çok iyi..

hakan konusundada belhandanın iyi olduğunu söyleyip savunuyorlardı.

Nasıl ki transfer dönemlerinde alınan oyuncular süper alınmayan veya alınamayan oyuncular çöp ise buda aynı mevzu..

Bu forumda hakanı istemeyen çok kişi vardı..
Klüplerin en büyük sorunu taraftarın benlikçi tutumu..Bunu yöneticilerde yapabilir.Benim oyuncum süper, benim kadrom süper, benim başkanım ve yöneticilerim çok iyi..

hakan konusundada belhandanın iyi olduğunu söyleyip savunuyorlardı.

Nasıl ki transfer dönemlerinde alınan oyuncular süper alınmayan veya alınamayan oyuncular çöp ise buda aynı mevzu..

daha hamburgda oynarken isteyip konusunu da açtığım için kafam rahat.
Milli takım performansı yüzünden istemeyenler olmuştur onları anlıyorum da 2 senedir iyi oynuyor hem milli takımda hem de milanda

Hayirlisiyla butun transferler yetisir renkdas.
images (7).webp
images (7).webp

Devre arasında stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Galatasaray, İtalyan ekibi Chievo'da oynayan 23 yaşındaki Maxime Leverbe, scout ekibinin dikkatini çektiği kaydedildi.

Maxime Leverbe, Sampdoria'dan Chievo'ya 600 bin € karşılığında transfer olmuştu. (Fotomaç)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru'ya asıl gerek yok? 40 maç oynayacağız, daha bunun kupa maçları var, 3 günde 1 sıkışık fikstürü var.

Ok, Kerem de oynasın, ama her zaman alternatife ihtiyaç vardır. Delici oyuncu iyidir. Biri sağda, biri solda oynar gerekirse. Çok maç var.

Ki Onyekuru birinci sınıf bir topçu. Normalde bu ekonomik krizde, Türk futbolunun bu imajinda, Onyekuru gibi genç ve potansiyelli bir adamı hayatta Türkiye'ye getiremezsin.

Biraz da şansa, adam burada tutmuş, kulübe de aidiyet duyuyor, bu seviyedeki bir hucumcuya hayır diyorsunuz.

Bu işin daha sakatlığı var, cezası var, covid var, sıkışık fikstür var.
Gelecek oyuncu iyiyse, ne vereceği az çok belli ise, seviyesi belli ise ve de en önemlisi ekonomik olarak da uyuyorsa, hiç durmasın gelsin derim.

Onyekuru'ya asıl gerek yok? 40 maç oynayacağız, daha bunun kupa maçları var, 3 günde 1 sıkışık fikstürü var.

Ok, Kerem de oynasın, ama her zaman alternatife ihtiyaç vardır. Delici oyuncu iyidir. Biri sağda, biri solda oynar gerekirse. Çok maç var.

Ki Onyekuru birinci sınıf bir topçu. Normalde bu ekonomik krizde, Türk futbolunun bu imajinda, Onyekuru gibi genç ve potansiyelli bir adamı hayatta Türkiye'ye getiremezsin.

Biraz da şansa, adam burada tutmuş, kulübe de aidiyet duyuyor, bu seviyedeki bir hucumcuya hayır diyorsunuz.
Reis dur sen de gözünü seveyim Onyekuru Galatasaray ve Eupen haricinde hayatında ne başarısı oldu da birinci sınıf topçu oldu ? sanki Rashford'dan Sane'den bahsediyorsun

Dediklerine katılıyorum sıkışık fikstürde oynayacağız elimizde ne kadar alternatif olursa o kadar iyidir tabii ki ama aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemekten sıkıldım ben

Fatih Terim'in bu yeni oyununda Onyekuru'ya yer yok bence 4-3-2-1 benzeri bir oyun oynuyoruz bu düzende çizgiye basan defans arkası koşan Onyekuru'lar yerine top almasını vermesini bilen oyun görüşü olan topla ilişkisi iyi oyunu merkezde oynayabilecek hatta mümkünse solak bir sol ön oyuncusuna ihtiyacımız var yani tam olarak Emre Akbaba'nın olmuş hali lazım

Madem bir oyun planı üzerinde duruyoruz buna uygun oyuncular ile devam edelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt